Facebook Pixel
Menu
Your Cart

ДЪСКА ДЪРВЕНА №6

Дървни прибори и дъски за рязане
ДЪСКА ДЪРВЕНА №6
Day
Hour
Min
Sec
6.85лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 30633

Дъската дървена №6 с размери 24/19 см представлява отличен избор за всеки, който обича да готви и цени качествени кулинарни инструменти. Изработена от висококачествено дърво, тя комбинира издръжливост и естетика в един продукт. Размерът й я прави идеална за разнообразни кулинарни задачи в домашната кухня. Можете да я използвате за нарязване на зеленчуци, месо, хляб или плодове с увереност, че ще осигурите равномерни и прецизни резултати благодарение на стабилната й повърхност.

Гладката текстура на дъската не само че е приятна на допир, но също така помага да се предпазят остриетата на ножовете, запазвайки тяхната острота за по-дълго време. Това я прави идеална за ежедневна употреба в кухнята и я прави лесна за поддръжка.

Дъската дървена №6 не е само практичен инструмент, но и стилен аксесоар, който добавя топлина и уют във всяка кухня. Нейната естествена красота и текстура на дървото придават естетика и усещане за природа, което е трудно да се подмени от изкуствени материали.

С дъската дървена №6 с размери 24/19 см можете да бъдете сигурни, че ще получите не само инструмент за готвене, но и компонент от вашето кулинарно изкуство. Тя е перфектна за всеки, който цени качеството и функционалността на своите кулинарни аксесоари и търси елемент на стил и естетика в кухнята си.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро