Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Простиране, гладене и закачалки

Вече избрахте своите сушилници за дрехи, но нещо Ви липсва? А знаете ли, че в магазин за домашни потреби Галея ще откриете разнообразие от аксесоари за простиране и гладене?

Вече не е нужно да премятате дрехите на мебелите, защото нямате необходимите закачалки, за да ги приберете в гардероба.

Какво Ви предлагаме?

Спестете място и заложете на качествени и практични закачалки за дрехи. С тях ще организирате пространството си и да го направите по-удобно за живеене. Можем да Ви предложим както класически модели, така и уникални дизайнерски решения. 
При нас ще откриете: 
  • Закачалки за панталони от 4 и 5 нива – прекрасно решение, ако имате панталони, които лесно се намачкват и трябва да ги гладите постоянно. С този модел закачалки не само ще ги организирате, но и ще запазите добрия им външен вид.
  • Закачалки за кърпи – практично решение, което ще улесни ежедневието Ви. Подходящи са за поставяне в банята, тоалетната и дори кухнята.
  • Закачалки за бельо – дизайнът на този модел е по-различен от стандартните. Пластмасовата основа с множеството щипки Ви дава възможност да закачите бельото си и да го прострете да съхне, без да заема голямо пространство от сушилника.
  • Стандартни модели – дървени, метални и пластмасови закачалки за дрехи. Те намират своето място във всеки гардероб и Ви предлагат удобство и качество. 
Не чакайте повече! Поръчайте любимите си модели през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0894 475 888.
SKU: 118370
Торби за дрехи с вакуум - размери 80х130 см. Материал здрав найлон. Не слагайте влажни дрехи!!! Начин на употреба. - отворете ципа - сложете дрехите като оставите поне 10% свободни и затворете ципа - отворете капачето и с прахосмукачка изтеглете въздуха и бързо затворете. Спестявате до 75% от реални..
4.35лв.

Показани са 1 до 16 от 40 (3 страници)