Menu
Your Cart

Прибори

Кухнята е комбинация от много уют и магия. Тя е не просто мястото, в което приготвяме храната си, а където създаваме най-незабравимите моменти.

Ние от магазин за домашни потреби Галея вярваме, че всеки елемент е от значение. Ето защо сме си поставили за цел да Ви помогнем да я направите още по-удобна и функционална.

Нашите кухненски прибори са идеален помощник готвене и сервиране. Можем да Ви предложим голямо разнообразие от комплекти, вилици, лъжици, ножове, шпатули, черпаци, бъркалки, щипки за салата и много други.

Какво е важно да знаете при избора на кухненски прибори?

На пазара можете да откриете голямо разнообразие от кухненски прибори, произведени от различни материали и производители.

Тук е важно да не се фокусирате върху визията или цената. Причината е, че използването на кухненски прибори с лошо качество ще развали не само вкуса на храната, но може да предизвика и здравословни проблеми.

Най-използваните материали за производство на кухненски прибори са неръждаема стомана, мед, алуминий и чугун.

Какви кухненски прибори можете да откриете при нас?

Ние от магазин за домашни потреби Галея сме си поставили за цел да Ви предложим най-доброто качество и цена. С нашия екип подбрахме най-добрите производители на кухненски прибори и лично тествахме техните продукти.

Затова можем да Ви дадем гаранция, че с нашите кухненски прибори правите най-добрия избор!

SKU: 300673
Бъркалка за яйца тефлон..
0.85лв.
без ДДС:0.85лв.
SKU: 39858
Вилица 1бр. с дървена дръжка..
1.90лв.
без ДДС:1.90лв.
SKU: 39941
ВИЛИЦА ДВУРОГА ГОЛЯМА, DAISY 31,5СМ..
3.20лв.
без ДДС:3.20лв.

Показани са 1 до 16 от 123 (8 страници)