Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Форми за лед

Насладете се на удобството с формите за лед на магазин за домашни потреби Галея.

Ледът е незаменима част от приготвянето и сервирането на напитки и някои ястия. Няма значение дали предпочитате сок, безалкохолни, алкохол или коктейли. Ледът винаги присъства в рецептата и е голямо удобство да го имате винаги под ръка.

Защо да изберете нашите форми за лед?

  • Лесни за използване – необходимо е само да ги напълните с вода и след това да ги оставите да се охладят във фризера. Бързо и лесно, а след това можете да се насладите на кубчета лед за Вашите любими напитки.
  • Лесно охлаждане – с нашите форми ще имате по-големи и  плътни кубчета лед. В зависимост от предпочитанията си, можете да изберете от нашето голямо разнообразие от модели – кръгли, правоъгълни, във формата на плодчета и много други.
  • Качество на добри цени – специално за Вас ние, от Галея, сме избрали да работим с някои от най-добрите производители на домашни потреби. Затова Ви гарантираме, че нашите продукти обединяват здравината с качеството и добрата цена.

Поръчайте избраните продукти още сега през нашия онлайн магазин или се свържете с нашите консултанти на телефон: 0894 475 888.

SKU: 31019
Силиконова форма подходяща за лед. За приготвяне на бонбони с форми плодчета. Размери на формата 20х10.5 см. Височина 2 см. Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
1.30лв.
SKU: 31014
СИЛИКОНОВИ ФОРМИ ЗА ЛЕД И ЛЕДЕНИ БЛИЗАЛКИ СЪС СТИК Силиконови форми за лед и ледени близалки със стик Забавни формички за лед във форма на цитрусови плодове. Направете фрешовете и напитките си по-интересни с тях! Подходящи са и за плодови ледени близалки през лятото, децата ще ги обожават! Материал..
4.35лв.
SKU: 171226
Оригинална форма за лед сгъваема кутия Оригинална форма за лед с дизайн на кутия, с която имате идеални кубчета лед без разливане на вода. Кутията има двойна функция, тъй като в нея може и да съхранявате готовите кубчета. Отворете кутията като издърпате двете странични дръжки, и налейте 320 мл вода...
12.60лв.
SKU: 31017
Пластмасова форма за лед със силиконово дъно за лесно и бързо изваждане на ледени кръгчета. Всяка тавичка съдържа 18 броя формички за лед с кръгла форма. Пластмасова форма за лед със силиконово дъно за лесно и бързо изваждане на ледени кръгчета. Всяка тавичка съдържа 18 броя формички за лед с кръг..
1.50лв.
SKU: 31066
Форма за лед с форма на ябълка, с която получвате страхотни ледчета ябълки! Тя е подходяща също и за шоколад и домашни бонбони. Материал: пластмаса Дължина х ширина х височина: 18 х 18,5 х 2,5 см Формата е за 10 броя ледчета * Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от на..
1.85лв.

Показани са 1 до 13 от 13 (1 страници)