Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Подноси,плата и панери

Превърнете сервирането на храна в истинско удоволствие с подноси, плата и панери от Галея. В нашия магазин за домашни потреби ще откриете всичко за Вашата кухня и домакинство.

Много хора свързват подносите и платата със сервирането в ресторантите или декорация на кухнята. Не е необходимо да отидете на заведение, за да се насладите на тяхното удобство и красота. Вече можете да превърнете всяко хранене у дома в истинско удоволствие с нашето голямо разнообразие от модели.

Как да изберете подходящи подноси, плата и панери?

Когато имате гости или просто искате да внесете уют в семейните хранения, подносите и платата несъмнено са добър избор. С тях можете да пренесете по-голямо количество храна и да я сервирате по красив начин.

Подносите осигуряват стабилна платформа, с която безопасно, бързо и удобно можете да пренесете всичко от кухнята до масата. Няма значение дали става въпрос за храна или чаши с напитки. Подносите се характеризират с неплъзгаща повърхност и здрава конструкция, която прави всичко по-лесно.

При платата всичко зависи от наличните сервизи и съдове. От Вас зависи дали ще ги съчетаете цветово и по форма или ще изберете по-смела визия с открояващи се плата.

Панерите са удобно допълнение за всяко хранене и за всеки случай. С тях можете да сервирате като хляб и тестени изделия, така и различни видове храна. 

За да направите правилния избор, Ви съветваме да се съобразите с:

  • Мястото, с което разполагате на масата.
  • Качеството и вида на материалите, от които са изработени. Препоръчваме Ви да изберете модели, които са лесни за почистване и поддръжка.

Поръчайте още сега през нашия онлайн магазин!

Ако се нуждаете от професионална консултация, свържете се с нас на телефон: 0894 475 888.

SKU: 38320
Плато във формата на цвете. В уникални свежи цветове. Подходящо за сурови ядки, варени яйца или маслини, сирена, мезенце и много други. С него менюто, което ще предложите на Вашите гости не е от значение – те просто ще бъдат запленени от цветовете и ще хапват с удоволствие. Размер: 31 см..
4.90лв.
SKU: 38398
Материал: Пластмаса Размери: 38.5 х 17.5 см..
2.28лв.
SKU: 37739
Каменна плоча за сервиране на ястия е изработена от естествен камък и разполага с удобни метални дръжки за поднасяне. Има правоъгълна форма и е подходяща за ефектен завършек на всяко ястие.Размер: 60×15см.Дебелина: 0,5см..
23.50лв.

Показани са 1 до 16 от 35 (3 страници)