Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Термоси

Насладете се на любимата напитка на работа или по време на пътуване с термосите на Галея.

Може да се каже, че това са специализирани „бутилки”, които могат да поддържат течностите горещи или студени за определен период от време. Имат двустенна конструкция с вакуумна изолация между стените. Това ги прави идеален избор за пренасяне на напитки, когато сте в движение.

Как можете да ги използвате?

Термосите са чудесен начин да се насладите на топло кафе или чай, независимо къде се намирате. С усъвършенстваната технология за изолация, продуктите в тази категория, предлагат ненадмината ефективност. Капакът им допълнително осигурява слой за задържане на топлината, като напитките остават горещи още по-дълго време.

Освен за топли, термосите са подходящи и за студени напитки. Това е полезно при носене на охладени напитки през лятото.

Защо Ви ги препоръчваме?

Идеални са за ежедневна употреба. Безценни, когато ежедневието Ви е динамично и не искате да се лишите от любимата напитка. Независимо дали тръгвате на работа всяка сутрин с горещо кафе или искате да се насладите на студен чай, термосът ще Ви гарантира точната температура.

Поръчайте избрания продукт още сега през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: +359 894 475 888.

SKU: 303408
Термос изработен от висококачествена пластмаса. Този термос е подходящ за чай, кафе и други топли или студени напитки. Пластмасовият термос има 2 чаши които служат и за капачки. Моделът на този термос е с удобна дръжка за транспортиране и се предлага в различни цветове. Цветният термос се почиства л..
7.65лв.

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)