Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Блог

09 апр. Какъв цвят сервиз за хранене да изберете?
admingaleya 0 33
Замисляли ли сте се, че цветът на Вашия сервиз за хранене може да промени изцяло атмосферата във Вашата трапезария? На пръв поглед това може да Ви изглежда незначително, но всъщност различните нюанси ..
01 апр. Каква е историята на сервизите за хранене?
admingaleya 0 50
Сервизите за хранене винаги са били неразделна част от ежедневието ни. Те са много повече от средство за сервиране и консумация на храна. Техният стил и дизайн отразяват не само технологията на произв..
25 март Съществува ли „перфектен” тиган?
admingaleya 0 44
Ако обичате да готвите, всяко посещение в магазин за домашни потреби може да бъде незабравимо изживяване. Само за няколко минути ще вземете не само тигана, от който се нуждаете, но и още няколко. Доба..
06 март Как да поддържате и почиствате своите кухненски принадлежности?
admingaleya 0 68
СъдържаниеПочистете след готвенеКак да се погрижите правилно за кухненските принадлежности?Нуждаете се от нови кухненски принадлежности?Кухнята е сърцето на дома, онова магическо място, в което пригот..
29 февр. Защо се нуждаете от кутия за хляб?
admingaleya 0 62
Съдържание:Нека да направим един експеримент. Какви са предимствата на кутиите за хляб?А Вие избрахте ли вече своята кутия за хляб?Какво си представяте, като чуете „кутия за хляб”? Може би си спомнят..
22 февр. Дървена или пластмасова дъска за рязане?
0 96
Дъската за рязане е аксесоар, чието значение много хора подценяват. Много често си мислят, че не се нуждаят от такъв „лукс”, защото могат да режат направо на плота, в чиния или дори на покривката. Но ..
21 дек. От какви кухненски прибори се нуждаете?
admingaleya 0 94
Вече имате перфектната кухня, в която да приготвите любимите си ястия? А избрахте ли своите кухненски съдове и прибори? Готвенето не е просто изкуството да съчетаете съставките правилно, а изисква да ..
26 окт. Как да изберете съдовете за хранене?
admingaleya 0 227
Не е достатъчно да имате красива и добре обзаведена кухня и най-новите електроуреди. Съдовете за приготвяне и сервиране на храната са важна част от всяко домакинство. Чаши, чинии, прибори, тенджери,..
05 окт. Какъв сушилник за чинии да изберете?
admingaleya 0 185
Миенето и сушенето на съдове е част от ежедневните задължения. Няма значение дали предпочитате да готвите вкъщи или да поръчвате готова храна. Дори в домове със съдомиялни машини могат да се натрупат ..
12 юли Как да изберете правилния сервиз за хранене? – 2 част
admingaleya 0 243
Красив и функционален сервиз за хранене? Да, това вече е възможно с магазин за домашни потреби Галея. В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие както от готови сетове, така и от чинии и ч..
07 юли Как да изберете правилния сервиз за хранене? – 1 част
admingaleya 0 183
Понякога да откриете правилния сервиз за хранене може да се окаже трудна задача. Някои хора вярват, че цветът и формата на чиниите може да подобри вкуса и количеството, което ядат. Докато други се стр..
16 май От какви аксесоари за кухня се нуждаете?
admingaleya 0 742
Аксесоарите за кухня се незаменим помощник за всяко домакинство. Няма значение дали сте професионалисти, любители готвачи или хора, които искат бързо и лесно да се справят с всяка задача. Готвенето не..

Показани са 1 до 12 от 14 (2 страници)