Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Блог

26 окт. Как да изберете съдовете за хранене?
admingaleya 0 40
Не е достатъчно да имате красива и добре обзаведена кухня и най-новите електроуреди. Съдовете за приготвяне и сервиране на храната са важна част от всяко домакинство. Чаши, чинии, прибори, тенджери,..
05 окт. Какъв сушилник за чинии да изберете?
admingaleya 0 70
Миенето и сушенето на съдове е част от ежедневните задължения. Няма значение дали предпочитате да готвите вкъщи или да поръчвате готова храна. Дори в домове със съдомиялни машини могат да се натрупат ..
12 юли Как да изберете правилния сервиз за хранене? – 2 част
admingaleya 0 137
Красив и функционален сервиз за хранене? Да, това вече е възможно с магазин за домашни потреби Галея. В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие както от готови сетове, така и от чинии и ч..
07 юли Как да изберете правилния сервиз за хранене? – 1 част
admingaleya 0 85
Понякога да откриете правилния сервиз за хранене може да се окаже трудна задача. Някои хора вярват, че цветът и формата на чиниите може да подобри вкуса и количеството, което ядат. Докато други се стр..
16 май От какви аксесоари за кухня се нуждаете?
admingaleya 0 227
Аксесоарите за кухня се незаменим помощник за всяко домакинство. Няма значение дали сте професионалисти, любители готвачи или хора, които искат бързо и лесно да се справят с всяка задача. Готвенето не..
11 май Как да поддържате чиниите за хранене в перфектно състояние?
admingaleya 1 129
Всеки има свои любими чинии за хранене, но ако не знае как да ги поддържа в перфектно състояние, те бързо ще се износят и ще са неприятно грозни за употреба. В тази статия ще Ви представим съветите на..
10 май Как да изберете чинии за хранене?
admingaleya 0 91
Чиниите за хранене са едни от най-важните предмети в кухнята и дома. Те не само предоставят място за сервиране на храна, но и създават визуални ефекти във вашата трапезария. В тази статия ще разгледам..

Показани са 1 до 7 от 7 (1 страници)