Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Кани

Подарете си удобство при сервиране на любимите напитки с нашите кани.

Вече не е необходимо да обикаляте по магазините, за да откриете качествени и практични кухненски принадлежности. В онлайн магазин за домашни потреби Галия ще Ви предложим голямо разнообразие от кани за вода, алкохол, чай, кафе и айрян.

Какви видове кани има?

При нас ще откриете разнообразие от кани, които се различават според своето приложение:

  • За вода – преобладават стъклените, но разполагаме с модели от ПВЦ и пластмаса.
  • За кафе и чай – изработени от закалено стъкло и комбинирани с пластмаса. Можете да изберете между стилна класика и модели с отличаващ се дизайн.
  • За алкохол – вино, ракия, бира и много други.

Как да изберете правилната кана?

Няма значение дали обичате да организирате купони, да каните приятели или търсите практичен начин за сервиране на напитки. Каните ще Ви осигурят удобство и стил, които търсите. За да откриете правилния модел трябва да съобразите с няколко важни фактора:

  • Вида на материала – най-популярните материали за кани са - стъкло, закалено стъкло, неръждаема стомана, керамика, стъклокерамика, порцелан и пластмаса. Трябва да съобразите своя избор с напитката, която искате да сервирате. Например - за топли напитки е важно да изберете устойчив на високи температури материал като стъкло.
  • Обем – той трябва да бъде съобразен с нуждите на Вашето домакинство. Ако живеете сам и нямате често гости, можете да се насочите към моделите с по-малък обем. Докато, ако сервирате често на гости, е добре да заложите на поне 1 литър.
  • Издръжливост – някои напитки – алкохол, си взаимодействат с някои материали и променят вкуса си. Затова е важно да подберете кана, която няма да повлияе на вкусовите качества на напитката.
  • Цена – друг важен фактор, на който трябва да обърнете внимание. Ние Ви съветваме да заложите на модел с качествена изработка, за да се насладите на дългогодишна употреба.

Поръчайте избраните кани още сега през нашия онлайн магазин.

Свържете се с нашите консултанти на телефон: 0894 475 888, ако се нуждаете от професионален съвет.

SKU: 32332
Кана DAISY 1350cc (ЧЕРЕН,БЯЛ и СИВ капак) Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
9.10лв.
SKU: 37576
Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
10.25лв.
SKU: 35331
Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
1.15лв.
SKU: 35332
Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
1.50лв.

Показани са 1 до 16 от 23 (2 страници)