Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Магазин за домашни потреби

Искате домът Ви винаги да е чист, подреден и уютен? Търсите стоки за Вашия дом, които да улеснят Вашето ежедневие и домакинство? А знаете ли, че можете да откриете нужните домашни потреби онлайн?

С магазин за домашни потреби Галея вече не е необходимо да губите време в обикаляне по магазините и търсене на качествени стоки за дома. Ние вярваме, че да купите домашни потреби онлайн е не само практично, но и спестява много време и усилия.

Затова си поставихме за цел не просто да Ви улесним, а и да предложим разнообразни, качествени и евтини стоки за дома онлайн.

Какви стоки за дома можете да откриете в нашия магазин за домашни потреби?


Ние обръщаме внимание на малките детайли, които често остават пренебрегнати. Вярваме, че стоките за дома, които Ви предлагаме, могат да оптимизират и улеснят Вашето ежедневие и домашни задължения. При нас ще откриете:

  • Кухненски принадлежности – тук включваме не само съдове и прибори за готвене, а и всички продукти, без които не можем в кухнята – кутии за хляб, сушилници за чинии, ръкохватки, покривки, мушами и много други.
  • Стоки за пране и простиране – дъски за гладене, закачалки, сушилници за дрехи, кошове за пране, кутии за съхранение и други.
  • Стоки за почистване – стирки, мопове, чували, четки, метли, кърпи и други.
  • Други стоки за дома – часовници, сапунерки, стелажи, пепелници и други аксесоари за декориране на дома.
Магазин за домашни потреби Варна

Защо да изберете нашите евтини стоки за дома онлайн?


В нашия магазин за домашни потреби няма да откриете стоки със съмнително качество. Ние НЕ правим компромис с качеството за сметка на цената.

Избрали сме да работим директно с най-добрите производители в бранша, доказали се с качеството на своите продукти. Това дава възможност да Ви предложим домашни потреби онлайнс най-добро качество и на достъпни цени.

Освен евтини стоки за дома онлайн, предлагаме консултация с нашия екип и бърза доставка до всяка точка на България. Можете да направите поръчка от нашия онлайн магазин за домашни потреби по всяко време, а ние ще се погрижим тя да пристигне при Вас своевременно.

Предлагаме ли домашни потреби на едро?


Онлайн магазин за домашни потреби е изцяло насочен към продажбите на дребно, но ние работим и с търговци на едро. На търговци и собственици на бизнеси предлагаме домашни потреби на едро на конкурентни цени.

Свържете се с нас на имейл: info@galeya.bg или телефон: +359 894 475 888. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви запознаят с нашите домашни потреби на едро.

SKU: 39936
Eмайлиран свирещ чайник Изключително атрактивен и впечатляващ чайник, заради който си струва да обърнете внимание на чая! Чайникът има много свеж дизайн, момичешки цветове и започва да свири, щом водата в него заври. На дръжката на има бутон, с който отваряте и затваряте клапана на чучура. Чуден кух..
31.50лв.

Показани са 1 до 16 от 1767 (111 страници)