Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Кутии за хляб

„Хлябът е живот, култура и цивилизация.” – Жак Брел

Той присъства на всяка трапеза и във всеки дом. По света съществуват различни видове хляб, но общото е едно – много хора го свързват с домашното огнище. Без него нищо не е същото.

Затова правилното съхранение на хляба е много важно за всяко домакинство. Тук ние, от магазин за домашни потреби Галея, ще Ви предложим нашите кутии за хляб. Те са практично решение, което може да помогне и на Вас да съхранявате правилно Вашия хляб.

Какви са предимствата на кутиите за хляб?

  • Хлябът, когато е изложен на въздух, изсъхва по-бързо и променя вкуса си. Кутиите за съхранение: 
  • Запазват неговата свежест – като предпазват хляба от влиянието на въздуха и влагата. 
  • Запазват неговия добър вкус – като не позволяват на други аромати да достигнат до него и по този начин можете да се насладите на неговия автентичен вкус. 
  • Предпазват хигиената му – оставен незащитен навън, той е изложен на бактерии, насекоми и други замърсявания. Прибран в кутията, той не влиза в контакт с вредители или потенциални патогени. 
  • Помагат за организиране на кухнята – с кутиите за хляб ще допълните естетиката на Вашата кухня и ще внесете ред в пространството си.

Какво Ви предлагаме?

В тази категория ще откриете разнообразие от кутии за хляб, изработени от дърво, пластмаса и PVC. Постарахме се да Ви предложим и разнообразие от форми, размери и визии. Избрахме стилни дизайни, които биха допълнили кухни, решени в различни интериорни стилове.

Не пропускайте да поръчате любимия си модел още сега през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0894 475 888.

SKU: 330882
Кутия за хляб е практична и удобна, изработена от устойчива пластмаса. Лесно се почиства. Профилираното дъно на кутията предпазва хляба от нежелана влага. Предлага се в три цвята. Техническа характеристика: Обем: 0.159 m3 Размери: 39 х 12.5 х 24 см Материал: пластмаса Различни цветове, които се изп..
10.50лв.
SKU: 330880
Размери: Дължина 37 см/Широчина 25 см/Височина 20 см..
8.08лв.
SKU: 35342
Кутия за хляб пластмасова. Размер: Ш: 28см., Д: 41см., Височина: 18см. Материал: пластмаса. Произход: България..
9.60лв.

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)