Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Гевгири, сита и фунии

Кулинарните приключения никога няма да са същите без подходящи кухненски аксесоари. Ние от магазин за домашни потреби Галея разбираме колко е важна подготовката за приготвяне на храната. Затова в тази категория Ви предлагаме голям изобро от гевгири, сита и фунии.

Каква е тяхната роля в кухнята?

Гевгирът е съд, който прилича на голяма купа с дупки. Неговата роля е да Ви помогне за отцеждане на продуктите след миене – зеленчуци и плодове. Използва се и при приготвяне на паста, ориз и варива. Може да бъде изработен от метал, пластмаса или керамика, но повечето професионални готвачи предпочитат леки и компактни модели. Възможно е да има една или две дръжки, които да Ви предоставят по-голямо удобство.

Ситото е аксесоар, който служи за отцеждане на течности или отделяне на твърди частици и отпадъци от храната. То намира приложение и при приготвянето на печива и сладкиши, където брашното трябва да бъде внимателно пресято. В зависимост от големината, може да се използва както за приготвяне на насипен чай ,така и за тестени изделия.

Фуниите са незаменими помощници, когато искате да прелеете течност от съд в бутилка. Те са функционални и Ви осигуряват по-добро удобство.

SKU: 303389
Гевгирът с диаметър 22 см е изключително полезен и незаменим аксесоар във всяка кухня. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, този гевгир гарантира дълготрайна употреба и устойчивост на корозия. Дебелият материал осигурява стабилност и здравина, което прави продукта подходящ за интензивна..
6.10лв.
SKU: 303390
Гевгирът с диаметър 25 см е идеалният помощник за всяка кухня. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, този гевгир предлага изключителна здравина и устойчивост на корозия, което го прави подходящ за дълготрайна употреба.Дебелината на материала придава допълнителна стабилност, а многобройни..
7.10лв.
SKU: 301069
Този метален гевгир с диаметър 28 см е перфектното решение за всяка кухня. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той предлага изключителна здравина и дълготрайност. Множеството отвори гарантират бързо и ефективно отцеждане на вода, независимо дали става въпрос за паста, зеленчуци или пло..
5.80лв.
SKU: 303391
Този гевгир с диаметър 28 см е изработен от висококачествена неръждаема стомана, осигуряваща дълготрайност и устойчивост. Гевгирът разполага с множество малки отвори, които гарантират бързо и ефективно отцеждане на вода от паста, зеленчуци и плодове.Здравата конструкция и дебелината на метала добавя..
7.95лв.
SKU: 310031
Този евтин гевгир е идеален за бързо и лесно отцеждане на всякакви храни. Изработен от здрава и лека пластмаса, гевгирът е подходящ за ежедневна употреба в кухнята.С диаметър, който осигурява достатъчно място за по-големи количества храна, той е перфектен за отцеждане на паста, зеленчуци и плодове. ..
1.28лв.
SKU: 39441
Този емайлиран гевгир с диаметър 20 см е идеален избор за всяка кухня. Изработен от висококачествени материали, този гевгир е здрав, издръжлив и устойчив на корозия.Емайлираната повърхност му придава елегантен и стилен вид, като същевременно осигурява лесно почистване и хигиена. Множеството отвори п..
20.68лв.
SKU: 300324
Това голямо сито с диаметър 22 см е идеален помощник за всяка кухня. Изработено от висококачествена неръждаема стомана, то е издръжливо и устойчиво на корозия, което гарантира дълготрайна употреба.Ситото е перфектно за пресяване на брашно, захар или други сухи съставки, осигурявайки гладка и безбучн..
6.00лв.
SKU: 30124
Този комплект от 3 метални цедки е идеален за всяка кухня, предоставяйки различни размери за различни нужди. Изработени от висококачествена неръждаема стомана, тези цедки са устойчиви на корозия и издръжливи във времето, което гарантира дълготрайна употреба.Комплектът включва три различни размера це..
3.60лв.
SKU: 10993
Този комплект от три цедки е практично и полезно допълнение за всяка кухня. Включва три различни размера цедки - 7 см, 8 см и 10 см, които покриват различни нужди при готвене и приготвяне на храна.Изработени от висококачествена неръждаема стомана, тези цедки са устойчиви на корозия и дълготрайни. Фи..
3.30лв.
SKU: 300323
Малкото сито с диаметър 17 см е незаменим помощник в кухнята, когато става въпрос за прецизно пресяване и филтриране на различни продукти. Изработено от висококачествена неръждаема стомана, това сито е устойчиво на корозия и осигурява дълготрайна употреба.Финото сито е идеално за пресяване на брашно..
4.84лв.
SKU: 171580
Сетът за готвене на пара Nest Steam включва 3 части, които са идеални за приготвяне на малки количества зеленчуци и други храни на пара. Всяка част може да държи отделна порция, което позволява лесно готвене на различни храни по едно и също време. Това е особено полезно за разнообразни менюта или сп..
7.50лв.
SKU: 38107
Силиконовият гевгир с дръжки е изключително удобен и практичен кухненски инструмент, изработен от висококачествени материали като силикон и пластмаса. Той е идеален за измиване и отцеждане на различни видове храни, включително зеленчуци, плодове и паста.Гевгирът е с размери 38,5 х 26,5 см и може да ..
12.90лв.
SKU: 330183
Фунийките са практични и удобни за използване в кухнята, когато се нуждаете от прецизно преливане на течности или прахообразни вещества. Комплектът съдържа три фунийки с размери 13 см, 9 см и 8 см, оформени като цвете, което придава на комплекта приятен и свеж външен вид.Те са изработени от високока..
3.10лв.
SKU: 31116
Фунията ПВЦ F12 е незаменим кухненски помощник, създаден за улесняване на преливането на различни течности и прахообразни вещества. Изработена от висококачествена пластмаса, тя е здрава и устойчива на износване. Диаметърът на фунията е 12 см, което я прави подходяща за използване с различни по голем..
0.96лв.

Показани са 1 до 16 от 36 (3 страници)