Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Гевгири, сита и фунии

Кулинарните приключения никога няма да са същите без подходящи кухненски аксесоари. Ние от магазин за домашни потреби Галея разбираме колко е важна подготовката за приготвяне на храната. Затова в тази категория Ви предлагаме голям изобро от гевгири, сита и фунии.

Каква е тяхната роля в кухнята?

Гевгирът е съд, който прилича на голяма купа с дупки. Неговата роля е да Ви помогне за отцеждане на продуктите след миене – зеленчуци и плодове. Използва се и при приготвяне на паста, ориз и варива. Може да бъде изработен от метал, пластмаса или керамика, но повечето професионални готвачи предпочитат леки и компактни модели. Възможно е да има една или две дръжки, които да Ви предоставят по-голямо удобство.

Ситото е аксесоар, който служи за отцеждане на течности или отделяне на твърди частици и отпадъци от храната. То намира приложение и при приготвянето на печива и сладкиши, където брашното трябва да бъде внимателно пресято. В зависимост от големината, може да се използва както за приготвяне на насипен чай ,така и за тестени изделия.

Фуниите са незаменими помощници, когато искате да прелеете течност от съд в бутилка. Те са функционални и Ви осигуряват по-добро удобство.

SKU: 310031
Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
1.20лв.
SKU: 30124
Комплект от 3 метални цедки с различна големина Комплект от 3 метални цедки с различна големина..
3.60лв.
SKU: 171580
Сет за готвене на пара Nest Steam от 3 части. Всяка част от този комплект за готвене на пара е идеална за малко количество зеленчуци и други храни, като можете да запазите всяка порция отделна, което го прави по-лесен за готвене по различно време. Отделните части имат силиконови дръжки и интегрирана..
7.50лв.
SKU: 38107
Материал: силикон, пластмаса Размери: 38,5 х 26,5 см ( разгъва се до 60 см ) * Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
12.90лв.
SKU: 30480
Метална кошница за пържене е чудесно допълнение за вашата кухня. Ако нямате фритюрник, не се притеснявайте – тази кошница за пържене го замества идеално. Характеристики: -Прибл. Размери: 19,5 x 8 cм -Вид: За пържене -Характеристики: Сгъваема дръжка -Материал: неръждаема стомана..
6.50лв.

Показани са 1 до 16 от 42 (3 страници)