Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Чаши и чинии

Да организирате кухнята си и да откриете евтини чинии може да се окаже голямо предизвикателство. От избора на правилните съдове зависи не само Вашето удобство, но и дали ще успеете да създадете една уютна и красива обстановка.

Какво трябва да направите първо?

Много хора се водят изцяло от визията и дизайна на чиниите, когато търсят своя нов сервиз за  хранене. Всъщност, това е често допускана грешка, защото много съдове са красиви, но не отговорят на ежедневните нужди на домакинството.

Затова Ви препоръчваме преди да тръгнете по магазините да отговорите на 2 въпроса:

  • Колко е голямо Вашето домакинство? – Има голяма разлика дали живеете сам или имате голямо семейство от 4-6 души. Например, ако живеете сам, можете да изберете малък сервиз за гости, а за ежедневието да заложите на евтини чинии.
  • От какво точно се нуждаете? – обърнете внимание колко време прекарвате в кухнята, какви ястия и десерти приготвяте и от какви съдове се нуждаете за готвенето и сервирането.
  • Какъв е Вашият бюджет? – на пазара ще откриете страхотни сервизи от 12, 18, 24 и повече части, които включват всичко необходимо за Вашата кухня. Някои са изработени от красив порцелан, докато други от стъкло или керамика. Това  дава възможност да избирате най-доброто качество за бюджета, с който разполагате.

От какви материали се изработват евтините чинии?

Ако търсите съдове на изгодни цени, може би се питате дали те ще Ви предложат добро качество. Отговорът е: „Да, определено!” и тайната се крие в материалите, от които са изработени. Най-разпространени са:

  • Порцелан – не се заблуждавайте от името! Порцеланът изобщо не е толкова крехък и нежен, колкото си мислите. Всъщност, той се препоръчва от експертите заради голямата здравина и надеждност, които притежава. Подходящ е за ежедневна употреба, защото издържа на интензивна експлоатация, не избелява и не променя първоначалния си цвят.
  • Керамика – това е един от най-твърдите материали, но много зависи и от технологията на производство. Когато вложените материали са качествени, ще получите дълготрайни съдове, които са устойчиви на надраскване. Продуктите от керамика предлагат голямо разнообразие от дизайни, цветове и шарки.
  • Stoneware керамика – това е специален вид керамика, която е по-малко пореста, но по-твърда и издръжлива. Причината е, че по време на производството към нея се добавя специален вид стъкло.
  • Стъкло – универсален материал, който намира мястото си във всяка кухня. Идеален за всякакъв вид купи и чинии. В сравнение с другите варианти, е сравнително по-крехко, но ако стъклото е закалено - притежава голяма здравина.

От колко броя евтини чинии се нуждаете?

Стандартните сервизи включват 18 броя чинии – по 6 от основни чинии с диаметър от 19, 21 и 26.5 сантиметра. Разбира се, всичко зависи от Вашите предпочитания и нужди.

Не е задължително да се придържате към този брой, ако често каните гости или имате голямо семейство. В нашия онлайн магазин за домашни потреби имате възможността сами да създадете своя перфектен сервиз. Комбинирайте различните видове чинии и добавете чаши за кафе, чай, вода, купи и необходимите аксесоари.

Не забравяйте да обърнете внимание на размера и стила на съдовете, за да имате хармоничен и добре изглеждащ сервиз.

Какви евтини чинии Ви предлагаме?

Специално за Вас – нашите клиенти, ние от Галея посветихме тази категория на качествените евтини чинии. Избрахме да Ви предложим продукти на най-добрите български и международни производители. Така Ви гарантираме, че с нас винаги ще изберете най-доброто за Вашата кухня и трапезария.

Няма значение дали предпочитате големи сервизи от 36 части, търсите нежната красота на порцелана или уникалната визия на керамиката. Поръчайте своите любими продукти през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: +359 894 475 888.

Показани са 1 до 16 от 248 (16 страници)