Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Дървни прибори и дъски за рязане

Превърнете приготвянето на храна и сервирането й в истинско удоволствие с магазин за домашни потреби Галея. При нас ще откриете голямо разнообразие от дървени прибори и дъски за рязане.

Дървените прибори и дъски са незаменим помощник във всяка кухня. Естествената дървесина е устойчив и здрав материал, който не предава топлина. Това ги прави подходящи за разбърквания на ястия по време на готвенето, а дървените подложки - за слагане под горещи съдове, за да не се нагрява повърхността  под съда.

Как да изберете Вашите дървени прибори и дъски за рязане?

На пръв поглед всички кухненски принадлежности от дърво може да Ви се виждат сравнително еднакви, но повярвайте ни – не е така. Има някои тънкости, на които да обърнете внимание:

  • Плътност и дебелина на дървото – по-леките и фини дъски биха Ви били по-удобни за рязане, отколкото тези от масивно дърво.
  • Материал и повърхност – те трябва да са съобразени с вида на дъската или приборите и да предлагат най-доброто качество и устойчивост при рязане и готвене.

А Вие избрахте ли Вашите кухненски принадлежности?

Поръчайте ги още сега през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: 0894 475 888.

SKU: 37801
Бамбуковата гравирана дъска с улей е идеалният аксесоар за всяка кухня, съчетавайки елегантен дизайн и функционалност. Изработена от висококачествен бамбук, тази дъска предлага издръжливост и устойчивост, което я прави перфектна за ежедневна употреба. С размери 39 x 28 x 1.5 см, тя е достатъчно голя..
16.10лв.
SKU: 300879
Бамбуковата щипка с дължина 30 см е незаменим помощник във Вашата кухня. Изработена от висококачествен бамбук, тя е екологична, устойчива и изключително здрава. Тази щипка е идеална за захващане и обръщане на различни храни по време на готвене, като същевременно защитава повърхностите на съдовете Ви..
1.45лв.
SKU: 36121
Гъвкави кухненски дъски за рязане - 4 броя. Често се случва дъската ви за рязане да е пропита с аромат на лук, чесън или риба...Нали! А когато дойде ред за доматите, ето че те придобиват неприятен аромат, което променя и вкуса им. А какво ще кажете, ако точно сега получите сет от цели 4 дъски, които..
2.35лв.

Показани са 1 до 16 от 42 (3 страници)