Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Кошове за отпадъци и чували

Много домакинства се затрудняват с поддържане на висока хигиена и чистота в кухнята при приготвяне на храната.  Затова изборът на подходящ кош за отпадъци е от съществено значение за организацията на боклука и отпадъците, останали от готвенето.

Какво трябва да знаете при избора на кошове за отпадъци?

Сигурно често Ви се е случвало да виждате кошчето препълнено и претрупано с боклуци. Ако това е често срещано явление, време е да помислите за смяната му.

Правилният контейнер за отпадъци трябва да бъде:

  • Удобен за използване – трудно е да изберете подходящ модел, ако не знаете какъв тип отпадъци ще изхвърляте там. Например - някои домакинства предпочитат да рециклират и имат по 1 кош за пластмаса, метал, стъкло и битови отпадъци. В този случай най-често използвани са по-големи и обемни, докато другите са сравнително по-малки. Но, ако изхвърляте всичко на едно място, е добре да се насочите към по-големите модели.
  • Подходящ  за нуждите Ви – в нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от модели – с люлеещ се капак, с педал, с бутон за отваряне и други. Тук на кой вид ще заложите, зависи изцяло от Вашите предпочитания. Някоипредпочитат, докато ръцете им са заети и готвят, да използват педал за отваряне на коша, докато други залагат на люлеещия се капак, като по-лесен вариант.
  • Да се вписва в интериора – голямото разнообразие ще Ви помогне да откриете кош, който се вписва в интериора на кухнята Ви и не привлича вниманието към себе си. От Вас зависи дали ще заложите на класически цвят като сребърно и бяло или на пъстър и весел модел с декорация.

Какво можем да Ви предложим?

Ние от магазин за домашни потреби Галея се стремим да Ви предложим най-добрите решения за Вашия дом. В тази категория разгледайте нашето продуктово разнообразие от кошове за боклук.

Поръчайте своите любими продукти през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0894 475 888.

Показани са 1 до 16 от 207 (13 страници)