Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Сервиз за хранене

Да организирате и обзаведете кухнята е предизвикателство, което сериозно може да Ви затрудни. Тук изборът на мебелите е само първата стъпка за създаване на уникална обстановка. Не бива да забравяте, че Вашето домакинство ще се нуждае от съдове за хранене, прибори, чаши и още много незаменими стоки за дома.

Ние от магазин за домашни потреби Галея вярваме, че аранжирането на масата е истинско изкуство. В тази категория ние ще Ви предложим нашите сервизи за хранене. Те са прекрасно решение, с което ще придадете красив и естетически вид на всяка маса.

Защо Вашите съдове за хранене трябва да са правилно съчетани?

Сервиз за хранене

Много хора нямат търпение да купят всичко необходимо за кухнята и тръгват по магазините, преди да са обмислили от какво се нуждаят. Така правят спонтанни покупки и се сдобиват със съдове за хранене, които не си подхождат стилово и по форма.

За да избегнете този проблем, ние Ви съветваме да помислите предварително за стила и цветовете на Вашето обзавеждане. Решете предварително дали искате съдовете за хранене да са в същата тоналност или да бъдат нещо семпло и елегантно.

Съчетани правилно, съдовете за хранене ще създадат една неповторима и уютна атмосфера. Те ще бъдат красив акцент, който допринася за развиване на Вашата концепция за кухнята.

И не на последно място - съчетавайки ги правилно, Вие ще покажете отношението си към храната и индивидуалния си стил.

Как да изберете подходящия сервиз за хранене?

Сервизите за хранене са много повече от чинии и чаши, комбинирани заедно, за да Ви предложат по-изгодна цена. Ние ще Ви предложим практично цялостно решение за Вашата трапезария, спестявайки Ви трудностите по комбиниране на отделните съдове.

Затова на пазара можете да откриете голямо разнообразие от сервизи за хранене, различаващи се по брой на части, стил и предназначение.

Ако искате да инвестирате в нов сервиз за хранене, ние Ви препоръчваме да ги изберете, според:

  • домакинството Ви - тук от голямо значение е от колко човека е Вашето семейство, колко често каните гости и от какво се нуждаете. Например, ако живеете сам сервизите за хранене от 4 до 18 части биха Ви свършили работа. Колкото по-голямо е домакинството Ви, от толкова повече части се нуждаете.
  • предназначението - в нашия онлайн магазин ще откриете сервизи за хранене, подходящи за кафе, чай, хранене и детски сервизи.
  • качество - сервизите за хранене, изработени от стъкло и керамика са най-доброто, което ще откриете на българския пазар. За деца по-подходящи са изработените от пластмаса и бамбук, защото при тях не съществува риск от счупване.
  • дизайн - при избора е важно да съобразите формата, стила и цветовете на сервизите за храненес цвета и стила на Вашата кухня. Съчетайте личните си предпочитания с естетиката на Вашето обзавеждане и резултатът ще е винаги уникален!

Какви евтини сервизи за хранене можете да откриете при нас?

Специално за Вас с нашия екип съчетахме качество с най-добрата цена! Нашите евтини сервизи за хранене са дело на някои от най-добрите световни производители.

Не пропускайте да поръчате Вашите евтини сервизи за хранене още СЕГА през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0894 475 888.

SKU: 37626
Сервиз за чай 12 части 6 чаши 220 мл + 6 чинии..
39.00лв.
SKU: 39031
Детски сервиз за хранене от 5 части със заоблена четирисекционна чиния "ЛЪВЧЕ" ECO-FRIENDLY(TJ-IMS031) от категория ЗА ДЕЦА - КОЛЕКЦИЯ ECO-FRIENDLY.  Тези продукти нямат химически или вредни вещества. Те са естествени, нетоксични, устойчиви на висока температура и може да се използват в микровъ..
20.40лв.
SKU: 37636
Стилен и качествен  комплект от 18 броя чинии и купа . Устойчиви на удар и термичен шок Могат да издържат на резки темперетурни промени.Силата на закаленото стъкло и дизайна на изделията осигурява удобното използване на продуктите, улеснява подреждането им и намалява заеманото място по рафтовет..
75.60лв.
SKU: 37030
Сервиз за хранене 44 елемента- 6 броя основни чинии 24 см- 6 броя супени чинии 19 см- 6 броя десертни чинии 19 см- 1 брой купа за салата 23 см- 1 брой дълбоко плато 28 см- 6 броя купички крем карамел 10.5 см- 6 броя чаши за кафе 180 мл- 6 броя подложни чинийки за кафе 13.5 см- 6 броя чаши за аперити..
132.00лв.
SKU: 37637
EBRO Комплект от 19 части -6брЧиния основна 27х24см/плоска чиния-6брЧиния супа 23х20см/дълбока чиния-6брЧиния десерт 22х19см/пустинна чиния6бр/6бр Купа 25х24см /Bowl..
67.80лв.

Показани са 1 до 13 от 13 (1 страници)