Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Бурканчета

Превърнете готвенето в истинско удоволствие с магазин за домашни потреби Галея.

Вече не е нужно да отделяте часове от свободното си време, за да организирате своята кухня. С правилните съдове, кутии и бурканчета за съхранение ще запазите продуктите и съставките свежи за по-дълго време.

Защо Ви препоръчваме бурканчета за съхранение?

Няма значение дали сте професионален готвач или любител, който търси начин да подреди всичките си съставки, подправки, билки и хранителни продукти. Нашите бурканчета ще Ви помогнат да сложите край на хаоса в шкафовете.

Специално за Вас – нашите клиенти, се постарахме да предложим голяма гама от бурканчета, които да отговорят на всичките Ви нужди и предпочитания. Открийте най-доброто решение с моделите ни от стъкло. Те се отличават с изключителното си качество и стилен дизайн, който се вписва във всеки интериор.

Освен това, разполагаме и с модели в различни форми и размери. Изберете компактни бурканчета за подправки или средни и големи за чай, кафе, захар, сол, брашно, ориз, паста и много други продукти.

Обърнете внимание, че всички наши продукти са подбрани специално от нашия екип. Това ни дава възможността да гарантираме за тяхното високо качество и безопасност.

SKU: 37290
Тези стъклени буркани с капацитет от 1600 мл са идеални за съхранение на разнообразни продукти у дома. Комплектът включва два буркана, които са подходящи за запазване на свежестта на хранителните продукти, като брашно, захар, зърнени култури и др. Те са снабдени с плътни капачки, които предотвратява..
10.75лв.
SKU: 7,55
Тези буркани могат да бъдат използвани не само за съхранение, но и за консервиране на домашно приготвени продукти като кисели краставички и сосове. Изчистеният им дизайн и прозрачност позволяват лесно идентифициране на съдържанието. Лесни за почистване и поддръжка, те са безопасни за миене в съдомия..
7.55лв.
SKU: 37227
Бурканът TITIZ с вместимост 300 мл. е идеалното решение за съхранение на различни хранителни продукти . Изработен от висококачествени материали, този буркан гарантира дълготрайна употреба и сигурност за Вашите продукти. Със своята компактна форма и прозрачен дизайн, бурканът позволява лесно разпозна..
1.95лв.
SKU: 37206
Търсите практично решение за съхранение в кухнята? Бурканът без декор 1000cc RHEA е идеалният избор за Вас. С капацитет от 1000 мл, този буркан е перфектен за съхранение на различни продукти като захар, брашно, ориз или боб.Произведен от висококачествен материал, бурканът е здрав и устойчив, което г..
4.40лв.
SKU: 37204
Този стъклен буркан без декор с капацитет 425cc Rhea е перфектното решение за съхранение на различни видове храни и продукти. С изчистения си дизайн, бурканът е подходящ както за домашна употреба, така и за професионални нужди. Изработен от висококачествено стъкло, този буркан гарантира дълготрайнос..
3.50лв.
SKU: 37205
Стъкленият буркан без декор с капацитет от 660cc е идеалното решение за съхранение на различни продукти в кухнята. Със своя изчистен и семпъл дизайн, този буркан е подходящ както за домашна употреба, така и за професионални цели. Изработен от висококачествено стъкло, той гарантира дълготрайност и бе..
3.70лв.
SKU: 36899
Бурканът "Вавилон" с вместимост 630 мл е идеалното решение за съхранение на разнообразни храни и продукти. Със своя класически дизайн и прозрачно стъкло, този буркан позволява лесно да видите съдържанието му и да организирате кухненското пространство ефективно.Изработен от висококачествено стъкло, б..
10.80лв.
SKU: 37200
Бурканът с винт и капацитет от 500 мл е перфектен за съхранение на различни продукти в кухнята. Изработен от висококачествено стъкло, той предлага дълготрайност и устойчивост. Винтовият капак осигурява плътно затваряне, което гарантира, че Вашите храни ще останат свежи и защитени от външни влияния.Т..
3.65лв.
SKU: 311600
Бурканът "Детско човече" с вместимост 660 мл е идеалното решение за съхранение на детски храни и лакомства. Със своите размери 13.5 см височина и 8.5 см диаметър, този буркан предлага достатъчно място за различни видове храни, като същевременно остава компактен и лесен за използване. Изработен от ка..
3.10лв.
SKU: 37233
Бурканът за подправки "Lexa" с вместимост от 370 мл е идеален аксесоар за всяка кухня. Той е изработен от висококачествено стъкло, което осигурява дълготрайна употреба и запазва свежестта на Вашите подправки. Капакът е снабден със силиконово уплътнение, което предотвратява проникването на влага и въ..
1.90лв.
SKU: 37229
Бурканът с бял капак 890cc е идеалното решение за съхранение на различни продукти във Вашата кухня. Изработен от висококачествено стъкло, той осигурява безопасност и дълготрайност при употреба. Капакът гарантира плътно затваряне, предпазвайки съдържанието от влага и замърсявания.С вместимост от 890c..
2.85лв.
SKU: 37207
Бурканът Фидо със син капак, с капацитет 0,5 литра, е изработен от висококачествено стъкло, което гарантира дълготрайност и безопасност за Вашите храни. Стилният син капак осигурява плътно затваряне, което запазва свежестта на съдържанието за дълго време, добавяйки елегантен вид на буркана.Този бурк..
9.35лв.
SKU: 37208
Бурканът Фидо с капацитет от 1 литър е идеалното решение за съхранение на различни хранителни продукти. Със своя елегантен син дизайн, той не само че е функционален, но и ще внесе стил в Вашата кухня. Висококачественото стъкло, от което е изработен, гарантира дълготрайност и здравина, а плътно приле..
11.00лв.
SKU: 37212
Търсено в 1 сайтБурканът Фидо син с обем 2 литра е идеалното решение за съхранение на различни хранителни продукти. Със своя стилен син цвят, този буркан ще добави свежест и елегантност във Вашата кухня. Изработен от висококачествено стъкло, той гарантира дълготрайна употреба и запазване на вкусовит..
14.25лв.
SKU: 35703
Насладете се на любимите си напитки с нашите забавни буркани с капак и сламка в стил емотикони, побиращи 450 мл. Тези буркани са идеални за всякакви напитки, от свежи сокове до ледени коктейли, и ще добавят нотка на усмивка към Вашия ден.Дизайнът на бурканите включва различни весели емотикони, които..
2.10лв.
SKU: 331912
Стъкленото бурканче с вместимост 210cc е идеалното решение за съхранение на Вашите домашно приготвени консерви, сладка или други хранителни продукти. Изработено от висококачествено стъкло, то осигурява оптимална защита на съдържанието от външни влияния и запазва свежестта на продуктите за дълъг пери..
1.45лв.

Показани са 1 до 16 от 48 (3 страници)