Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ПРОДУКТИ

  1. Всеки клиент може да се възползва от правото си да върне или замени продукт в 14 дневен срок от получаването му. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид, т.е. продуктът да е с ненарушена опаковка и да не е използван, повреден или третиран по какъвто и да било начин.
  2. Клиентът има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й. В случай, че Клиентът открие явни недостатъци на стоката, той може да я върне и да поиска връщане на сумата. Рекламация на стоката трябва да се предяви веднага, щом е открит дефект. В този случай транспортните разходи по връщането са за сметка на Продавача.
  3. Разходите за транспортната/куриерска услуга са за сметка на Продавача само в случаите на дефектна (фабрично повредена стока) или на грешно изпратен артикул, както и в случаите, когато клиентът е изплатил стойността на целия наложен платеж, а в пратката му е липсвал един или няколко артикула.
  4. Във всички останали случаи, когато връщането е по желание на Клиента, транспортните разходи по връщане и замяна на продукт са за негова сметка.
  5. В случай на връщане на артикул, клиентът трябва да го върне на следния адрес: гр. Варна, ул. Академик Курчатов  1 ,Тел: 0894/475888 До Тобиз 91 ООД. Върнатият/те артикул/и трябва да бъдат получени от нас в изряден търговски вид (във вида, в който е бил изпратен от нас). За целта при оформяне на пратката чрез куриерската фирма е необходимо да бъде отразена опцията Преглед и Тест. Върнатата пратка трябва да бъде  с Наложен платеж.