Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Тави

Пригответе и най-сложното ястие или печиво с тавите за печене на магазин за домашни потреби Галея. Ние се стремим да Ви спестим дългото обикаляне по магазините като Ви предложим качествени стоки за дома онлайн.

Съдовете за печене са незаменима част от процеса на готвене. Те са изработени от материали, които са подходящи за топлинна обработка и не променят вкусовите качества на храната. Най-разпространени са тавите, направени от алуминий, керамика, карбонова стомана, неръждаема стомана, огнеопорно стъкло и други.

Как да изберете правилната тава за печене?

Когато купувате тава за Вашия дом е важно да обърнете внимание на нуждите на Вашето домакинство. Например, ако живеете сам, няма нужда да се насочвате към най-големите размери. Когато имате голямо семейство, със сигурност ще приготвяте големи количества храна и ще се нуждаете от голяма и дълбока тава.

Не забравяйте да обърнете внимание и на:

  • Качеството – не винаги най-евтиният вариант е най-добър. Обърнете внимание дали материалът е подходящ за топлинна обработка.
  • Дълбочина – тя зависи от храната, която ще приготвяте. Ако ще печете кекс или пай е добре да изберете по-висока тава, за да предотвратите изтичане на тестото.

Какво Ви предлагаме?

Не чакайте правилната тава да се появи сама в живота Ви! Открийте я още сега сред нашето голямо продуктово разнообразие. Специално за Вас заложихме на тави с различни размери, форми и дизайни. Целта ни бе да Ви предложим не само високо качество, но и интересни визии, които да отговорят на всеки вкус.

Поръчайте любимите си модели през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0894 475 888.

SKU: 39909
Материал: метална сплав Размери: 28x5,2см / 32x5,4см / 36x5,6см..
21.30лв.

Показани са 1 до 16 от 88 (6 страници)