Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Метални купи и чинии

Създайте незабравими спомени, докато приготвяте храната, сервирате и се храните. С онлайн магазин за домашни потреби Галея ще превърнете и най-обикновената закуска в истинско събитие на добрия вкус и стил.

Металните купи и чинии притежават свой собствен характер и са незаменим помощник в кухнята. За разлика от керамичните съдове, е невъзможно да се спукат от прекалено висока или ниска температура. Това ги прави идеален избор за претопляне на храна и готвене.

Защо се нуждаете от метални купи и чинии?

Интересен факт за металните купи и чинии е, че се използват в кухнята още от незапомнени времена. В миналото, много домакинства не са можели да си позволят керамични и стъклени съдове. Затова са инвестирали в метални купи и чинии, които са били много по-лесни за почистване и е било невъзможно да бъдат счупени.

Металните купи и чинии и до днес са популярен избор за потребителите. Много семейства с малки деца ги предпочитат, когато е време да ги научат да се хранят сами. Причината е, че с тях могат да бъдат спокойни, защото колкото и да падат, безопасността им е гарантирана.

На пазара можете да откриете голямо разнообразие от метални купи и чинии, изработени от различни метали и сплави. Общото между тях е, че са устойчиви на ръжда и повечето продукти имат специално покритие, което ги предпазва от надраскване.

Според много експерти, купите и чиниите от неръждаема стомана са един от най-добрите варианти за готвене и сервиране на храна. В тях не се съдържа желязо, което ги прави напълно безопасни за здравето на хората.

Друго предимство на металните купи и чинии е, че не реагират на хранителни киселини и мазнини.

За какво могат да се използват металните купи и чинии?

Металните купи и чинии са подходящи за сервиране на различни храни като супа, ястия със сос, паста, пица, ризото и салати. Дълбоките метални купи са идеални за супи и салати, докато плитките чинии с кръгла форма са идеални за всякакви студени и топли ястия.

В металните чаши и канчета можете да варите вода или да сервирате любимите си напитки – кафе, чай, горещ шоколад и други.

Металните купи могат да се използват и за приготвяне на десерти като крем карамел. За целта, трябва да заложите на купите, които са специално предназначени за това.

Дълбоките метални съдове са подходящи и за съхранение на лед, охлаждане на алкохолни и безалкохолни напитки.

Какви метални купи и чинии ще откриете при нас?

В тази категория разгледайте нашите метални купи и чинии. Постарахме се да Ви предложим съдове с различна форма, дизайн, предназначение и големина.

Сигурни сме, че сред нашите предложения ще откриете перфектното допълнение за Вашата маса и начин на живот. Не пропускайте да го откриете още ДНЕС!

Поръчайте любимите си модели през нашия онлайн магазин или като се свържете с нашите сътрудници на телефон: +359 894 475 888.

Показани са 1 до 16 от 22 (2 страници)