Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Парфюми за жени

SKU: 25906
Още от връхните нотки у вас ще започне да расте нова зависимост благодарение на бадемите, които откриват ароматната композиция. След тях със самоуверена и смела крачка излизат на преден план акордите на рядката тубероза, които придават на аромата дълбочина и съблазнителност. До съвършено и чувствено..
5.60лв.
SKU: 20013
Събудете богинята в себе си и бъдете уникална! Тайнственият аромат ухае на дълбините на безкрайния всемир, в който можете да се движите съвсем свободно. Затворете очи и се пренесете в нейния свят...
6.60лв.
SKU: 20017
Най-обичаното бижу в света на парфюмите. Nежни цветни нотки ще ви обвият във фин, чист аромат, който е същевременно женствен и чувствен...
6.60лв.
SKU: 20014
La belle е символ на свобода и щастие, почит към всички красоти на живота...
6.60лв.
SKU: 20012
Върнете си обратно онова, което ви принадлежи! Odyssea e предизвикателство за всички жени да осъзнаят силата, с която са надарени. Не се страхувайте и вие да се превърнете в богиня, впечатляваща и уникална икона. С този аромат земята под краката ви ще се разтърси и мъжът на живота ви ще коленичи пре..
6.60лв.
SKU: 20016
Рядък и изключително луксозен аромат, който пленява с богатството и силата си. Модерен, вечен, пищен и класически, едно от най-добрите творения на най-добрите парфюмни къщи. Истински пример за "вечен", непреходен и винаги модерен дамски парфюм. Изтънчен аромат, вдъхващ увереност, сексапил, загадъчно..
6.60лв.
SKU: 20011
Si съдържа перфектна дефиниция за италианския вкус. Ароматът е създаден за всички стилни и харизматични представителки на нежния пол. Комбинацията от цветни нотки на касис и фрезия ще ви представи емоционален концерт, благодарение на който ще възкликнете на италиански „да“ – Si на свободата, на мечт..
6.60лв.

Показани са 1 до 13 от 13 (1 страници)