Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Чайници и джезвета

Насладете се на любимата напитка по всяко време у дома с чайници и джезвета от Галея. В нашия онлайн магазин за домашни потреби ще откриете всичко за Вашата кухня.

Вече няма нужда да правите компромиси с качеството или вкуса за чая и кафето. Няма значение дали предпочитате италианско кафе или искате да приготвите любимия бленд чай в керамичен съд. Нашите продукти са идеалното решение за дома, офиса и за туризъм.

Как да изберете правилния вид?

Преди да се спрете на конкретен чайник и джезве, ние Ви съветваме да помислите за Вашите предпочитания и начин на живот. Например - ако цялото Ви семейство обича да пие чай, е добра идея да заложите на чайник с по-голяма вместимост. Но, ако търсите специфичния вкус на изтока, трябва да се насочите към джезветата от мед за приготвяне на турско кафе.

Видът на материала е от решаващо значение за вкуса и аромата на напитката, която ще получите. На пазара можете да откриете съдове, изработени от мед, неръждаема стомана, алуминий, стъкло, чугун, керамика и други. Не забравяйте, че най-подходящите материали за джезвета са мед, месинг и неръждаема стомана, а за чайници – керамика, хром, алпака и други.

Поръчайте избрания модел още СЕГА през нашия онлайн магазин!

Свържете се с нашите консултанти на телефон: 0894 475 888 при нужда от професионален съвет.

SKU: 39936
Eмайлиран свирещ чайник Изключително атрактивен и впечатляващ чайник, заради който си струва да обърнете внимание на чая! Чайникът има много свеж дизайн, момичешки цветове и започва да свири, щом водата в него заври. На дръжката на има бутон, с който отваряте и затваряте клапана на чучура. Чуден кух..
31.50лв.

Показани са 1 до 16 от 23 (2 страници)