Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Тенджери

Обичате да експериментирате в кухнята и тенджерите са Вашият верен помощник? А знаете ли, че вече можете да откриете голямо разнообразие от домашни потреби в онлайн магазин Галея?

Няма значение дали имате газов, електрически или индукционен котлон. В тази категория ще откриете идеалното допълнение за приготвяне на любимите Ви ястия.

Как да изберете правилната тенджера?

  • Вместимост – при нас ще откриете както малки тенджери с обем от 2.5, 3 и 5 литра, така и големи казани от 14 до 53 литра. Съветваме Ви да съобразите вместимостта с Вашите нужди. Например, ако се нуждаете от съд за варене на зимнина и буркани е по-добре да заложите на казан с голяма вместимост.
  • Размер – дъното на съда трябва да отговоря на големината на котлона. Ако тенджерата е по-голяма, храната няма да бъде приготвяна равномерно и ще се нуждае от повече време, за да бъде сготвена добре.
  • Материали – важно условие за съдовете за готвене е да бъдат устойчиви на висока температура и да не въздействат на вкусовите качества на храната.  Тенджерите са изработени от различни материали като мед, неръждаема стомана, алуминии и други.

Заложете на най-доброто качество и вкус! Поръчайте своите нови тенджери през нашия онлайн магазин или на телефон: 0894 475 888.

Показани са 1 до 16 от 88 (6 страници)