Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Кошове за бельо и панери за дрехи

Кошовете за пране са малка подробност, която е ценна придобивка за всяко домакинство. С тях ще елиминирате хаоса и разпръснатото навсякъде пране, да създадете организация и подредба на пространството. Освен място, на което да сложите мръсното пране, те ще бъдат  интересен акцент към интериора.

Ние, от магазин за домашни потреби Галея, сме си поставили за цел да Ви предложим най-доброто качество на едно място. В тази категория може да откриете нашите кошове за пране и панери за дрехи. Постарали сме се да Ви предложим голямо разнообразие от продукти с различен дизайн, цвят и размер.

Какво трябва да знаете, когато купувате кошове за пране?

Закупуването на кош може да Ви изглежда лесно решение, което не изисква предварително обмисляне. Преди да направите импулсивна покупка, е добре да помислите колко често перете и какво пране се натрупва между изпиранията.

Добре е да съобразите и вида на прането и дали се нуждаете от отделни кошове за различните видове – спално бельо, кърпи, цветни и тъмни дрехи. Това ще Ви помогне да се насочите към големината и броя и на кошовете, от които се нуждаете.

Ако сте голямо домакинство и перете често, ние Ви съветваме да инвестирате в няколко коша, за да създадете по-голямо удобство.

След като знаете какво търсите, е време да помислите за вида на самите панери за пране. На пазара можете да откриете плетени, пластмасови и текстилни кошове с различен обем – от 1 до 45 литра, с капак и без.

Не чакайте повече! Поръчайте своите любими продукти през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0894 475 888.

SKU: 336111
КОШ БЕЛЬО РАТАН 50/35/45 Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
10.10лв.
SKU: 310942
Ф49/33,5 Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
6.90лв.
SKU: 300233
Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
6.30лв.
SKU: 300234
Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
7.40лв.

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)