Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Покривки, мушами и хавлии

Детайлите са от голямо значение, когато става въпрос за организирането на Вашата кухня и дом! Ние, от онлайн магазин за домашни потреби Галея, можем да Ви предложим голямо разноабразие от покривки, мушами и хавлии.

Масата в кухнята, трапезарията и хола може да бъдефокусна точка или визуален център на помещението. Атрактивната им визия зависи не само от дизайна на масата, но иот подбора на подходяща покривка или мушама.

Кърпите са незаменимо допълнение към кухнята и банята. С тях можете да почиствате, да забърсвате ръцете си или просто да ги използвате с декоративна цел.

Как да изберете правилните покривки, мушами и хавлии?

При избора на покривки и мушами, трябва да се съобразите с размера на масата. Трябва да обърнете внимание не само на дължината и ширината, но и на формата. Не забравяйте, че от всяка страна трябва да има около 20-40 сантиметра висяща част. Все пак трябва да се съобразите тя да не пречи на хората и да не се стига до прищипването й.

При хавлиитеотново е важно да обърнете внимание на размера. Тук е от значение за какво ще гиизползвате. Ако става въпрос за декоративни цели, големината им трябва да пасне на пространството, в което ще ги поставите. Но, ако искате да ги използвате за почистване или забърсване на ръце, трябва да се съобразите с предназначението им.

Следващата стъпка е да обърнете внимание на дизайн, цвят и материя. Не забравяйте, че висококачествените модели ще Ви предложат по-големи удобства.

Поръчайте избраните модели още сега през нашия уебсайт

Свържете се с нас на телефон: 0894 475 888, ако се нуждаете от професионален съвет.

SKU: 37966
Различни десени според наличността на склад..
8.85лв.
SKU: 37955
Битова покривка с класическа българска шарка. Покривката се предлага в цвят: червен Подходящ аксесоар за масата у дома или за заведението/механата ви..
39.38лв.
SKU: 37953
Битова салфетка за маса с традиционни български шарки, тъкана на стан. Червена с шарки в средата...
4.48лв.
SKU: 37963
Различни десени според наличността на склад..
5.25лв.
SKU: 37962
Различни десени според наличността на склад..
4.80лв.
SKU: 37959
Различни десени според наличността на склад..
5.80лв.

Показани са 1 до 16 от 48 (3 страници)