Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Порцеланови чаши

Не изневерявайте на своя стил, дори когато пиете чай! Внесете много настроение и красота във всеки Ваш ден с магазин за домашни потреби Галея.

Порцелановите чаши присъстват във всяка кухня и несъмнено са най-използвани в нашето ежедневие. Те са подходящи за сервиране не само на студени, а и на топли напитки като кафе, чай и горещ шоколад. Затова и много хора ги определят като „идеалния подарък” за всеки повод. 

Как да изберете подходящи порцеланови чаши? 

Порцеланът е материал, който е изключително разпространен на пазара. Неслучайно, още през 16 век, порцелановите чаши завладяват сърцата на Европейците и се превръщат в хит сред аристократите. За тях това е била придобивка, която внимателно са избирали, за да изпъкнат сред останалите благородници.

Днес на пазара можете да откриете голямо разнообразие от порцеланови чаши в най-различни дизайни, стилове, цветове и форми. Но при избора си, ние Ви съветваме да обърнете внимание на:

  • Колко често ще ги използвате – тук е важно дали Вашето семейство ще ги ползва ежедневно или ще ги пазите за гости в една по-формална обстановка. В първия случай можете да заложите на порцеланови чаши със забавни дизайни, докато в другия се нуждаете от елегантен и стилен комплект от чаши. 
  • Вида на напитката, за която ще ги използвате – това е тясно свързано с формата и размера на порцелановите чаши.
  • Размера – варира в зависимост предназначението им. Например чашите за чай са с вместимост от 200-300 мл. до 500 мл. Докато за кафе е малко по-разнообразно и зависи от вида на кафето. За еспресо е прието чашите да са по-малки около 35-65 мл. и с яйцевидна форма.
  • Формата – отново зависи от вида на напитката. При порцелановите чаши за чай, те може да са със или без уши, единични бройки или комплект от няколко чаши. Чашите за кафе стандартно се предлагат в комплект от 6 броя. 
  • Дизайн – тук всичко зависи от Вашите предпочитания и дали искате да ги съчетаете с кухнята си или да заложите на нещо щуро и цветно. 

Какви порцеланови чаши можете да откриете при нас? 

Вече е толкова лесно да откриете всичко за Вашето домакинство на едно място. В тази категория можете да откриете избрани модели порцеланови чаши.

Всички продукти са специално избрани от нашия екип. Заложихме на модели, съчетаващи качеството с добрия дизайн и достъпните цени. Гарантираме Ви, че с нас винаги правите най-добрия избор за Вашето семейство.

Поръчайте още сега любимите си порцеланови чаши през нашия онлайн магазин или на телефон: 0894 475 888.


SKU: 31927
Бяла чаша на кафяви точки, 200 мл.Семпъл и весел дизайн.Висококачествен керамичен материал.Ергономични дръжки за удобен захват...
1.35лв.
SKU: 31946
Керамична чаша на точки, 150 мл.Изработена от качествена керамика, устойчива на температурен шок.Класическа форма и интересен дизайн на точки.Лесна за почистване и съхранение.Подходяща за миялна машина...
1.30лв.

Показани са 1 до 16 от 34 (3 страници)