Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Сушилници за чинии

Внесете много стил и функционалност в своя дом с магазин за домашни потреби Галея.

Сушилниците за чинии и прибори винаги са били незаменим помощник в кухнята. Те са задължителна придобивка дори за домакинствата, които имат съдомиялна. Причината е, че не винаги хората могат да оползотворят капацитета на миялната машина. В този случай е много по-практично да се измият мръсните съдове на ръка и да се поставят на сушилник за съдове.

В сушилниците за чинии могат да се поставят съдове с различна форма и големина, чаши, прибори и други кухненски аксесоари и пособия.

По какво се различават сушилниците за чинии?

За много потребители основен критерий за избор на сушилник за прибори и съдове е неговия дизайн. Тяхната идея е визията му да допълва кухненското обзавеждане. Ние от магазин за домашни потреби Галея Ви съветваме да обърнете внимание и на:

  • Начин на монтаж на сушилника за съдове - има голяма разлика дали избраният модел ще бъде монтиран на стена или ще бъде стационарен, като може да се постави на желаното място.
  • Материал на изработката - на пазара можете да откриете различни модели сушилник за прибори и сушилник за съдове, изработени от дърво, пластмаса и инокс. Ние Ви съветваме да заложите на материал, устойчив на влага и вода.
  • Вместимост на сушилниците за чинии - тук трябва да се съобразите с това колко често готвите и големината на Вашето семейство.
Сушилници за чинии - сушилник за съдове

Какви видове сушилници за чинии и съдове можете да откриете при нас?

С нашия екип се постарахме да Ви предложим всичко необходимо за Вашата кухня. Сред най-отличаващите ни продукти са:

  • Сушилници за съдове тип стилажи - можете да избирате между модели на един, два и три етажа със или без сушилник за прибори. Изработени са от различни материали и се предлагат в разнообразни цветове.
  • Сушилници за прибори - могат да бъдат както самостоятелни, така и като допълнение насушилниците за чинии.
  • Табли, подложки, скара за мивки и много други страхотни продукти!

Как да изберете най-подходящия сушилник за съдове?

Ние Ви съветваме да изберете своя сушилник за съдове и сушилник за прибори като се съобразите с пространството на Вашата кухня. Определете максималните размери и поръчайте модела, който ще Ви улесни при миенето на чинии.

SKU: 334030
Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад..
1.40лв.

Показани са 1 до 16 от 42 (3 страници)