Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Гювечи и глинени съдове

Пренесете българския дух и традиции и на масата си с онлайн магазин за домашни потреби Галея. Гювечетата и глинените съдове са били използвани в нашия бит от незапомнени времена. В миналото домакинята е приготвяла храната в големи гювечи на открит огън.

Днес съвременната техника позволява да пресъздадем тези рецепти бързо и лесно. Единственото, от което се нуждаете, са качествени съдове в правилните размери!

Защо да изберете нашите гювечи и глинени съдове?

Специално за Вас с нашия екип подбрахме най-добрите производители на глинени съдове за кухнята. Заложихме не само на най-качествената изработка, а и на модели и с различни размери, форми и декорации. Разполагаме с класически модели от различна вместимост, които са подходящи за големи и малки ястия.

За любителите на традиционната българска кухня, можем да предложим глинени съдове с уникални декорации и рисунки. Някои от продуктите притежават автентичната троянска шарка на региона, която се слави с най-добрите майстори на глинени продукти.

За механите, ресторантите и заведенията разполагаме както с единични гювечета, така и с чинии, купи, солници, пепелници, чаши и много други. Обърнете внимание, че работим и с клиенти на едро и можем да Ви издадем фактура за поръчката.

Не пропускайте да внесете много уют и топлина и във Вашия дом. Поръчайте още сега Вашите любими продукти и превърнете всяко хранене в пътуване в миналото.

ГЮВЕЧЕ С УШИ 0,400л
Горещ

Показани са 1 до 16 от 18 (2 страници)