Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Кутии за съхранение

Нямате търпение да извършите нови кулинарни подвизи, но се чудите къде да приберете останалите продукти и храна? Затруднявате се с организирането на хладилника и шкафовете?

Кутиите за съхранение са идеалният помощник във всяко домакинство. Може да се използват за съхранение както на свежи продукти – плодове и зеленчуци, така и на млечни продукти и остатъци от сготвена храна. С тях е лесно да поддържате рафтовете на хладилника чисти, достъпни и добре подредени.

Защо се нуждаете от кутии за съхранение?

Кутиите за съхранение са изработени от качествени материали, които не си взаимодействат със съхраняваната в тях храна. Обикновено са направени от пластмаса или стъкло. Те са лесни за почистване и може да се мият в съдомиялна машина. Това улеснява поддържането им и Вашите кутии са винаги чисти и готови да бъдат използвани отново.

Те помагат за запазване на храната свежа и предпазват от бързото й разваляне. С голямото си разнообразие от размери и форми, можете лесно да сортирате и съхраните различни видове хранителни продукти. Това ще Ви улесни когато готвите и искате бързо и лесно да откриете даден продукт.

Друго тяхно предимство е, че са лесни за пренасяне. Много от тях имат капаци, които се затварят плътно и не позволяват на храната да се разсипе. Независимо дали искате да си опаковате обяд за работа или лека закуска за път, нашите кутии са идеални за целта!

Нашите кутии са подходящи за съхраняване на различни вещи като обувки, дрехи, играчки, гримове и много други.

Какви кутии за съхранение може да откриете при нас?

Ние - магазин за домашни потреби Галея, сме готови да Ви помогнем да въведете ред в кухнята си. Затова сме се погрижили да Ви предложим голямо разнообразие от кутии за съхранение с различни размери, форми и дизайни.

Не чакайте повече! Поръчайте любимите си продукти през нашия онлайн магазин или на телефон: +359 894 475 888.

SKU: 331141
Размер на продукта: 54x42x22 Картинка спорен наличността на склад..
12.30лв.
SKU: 331143
Размер на продукта: 47x37x18 Картинка спорен наличността на склад..
7.70лв.
SKU: 331140
Размер на продукта: 47x37x27 Картинка спорен наличността на склад..
9.10лв.

Показани са 1 до 16 от 67 (5 страници)