Facebook Pixel
Menu
Your Cart
Адрес на склад на едро Галея
гр. Варна
ул. "Академик Курчатов" 1
Работно време (Онлайн Магазин)
Пон-Пет: 09:00 - 17:00
Събота: почивен
Неделя: почивен
Работно време (Склад)
Пон-Пет: 08:30 - 17:00
Събота: 08:30 - 14:00
Неделя: почивен

Свържи се с Галея - склад на едро

Контакти склад на едро

Намираме се на

Склад на едро ГАЛЕЯ
Магазин за домашни потреби онлайн стоки за дома Галея
Варна
Телефон
0894475888

Заложете на качеството на домашните потреби с нашия склад на едро.

Вече няма нужда да се доверявате като правите компромис с китайски стоки, предлагащи незадоволително качество за сметка на цената. Ние – от Галея, имаме дългогодишен опит на българския пазар и знаем, че потребителите търсят винаги най-доброто.

Затова можем да отговорим на нуждите не само на домакинствата, а и на бизнеса. Няма значение дали сте собственик на универсален магазин или сте фокусирани върху предлагането на определени стоки – съдове, детски играчки, канцеларски материали и други. За да удовлетворите желанията на клиентите си, се нуждаете от верен партньор.

Защо да се доверите на нашия склад на едро?

За разлика от другите складове на едро, ние не правим компромиси с нашите продукти. Избрали сме да работим с утвърдени производители и доставчици, известни със своето високо реноме на пазара. Така можем да Ви гарантираме, че всеки продукт е изработен с внимание към детайлите, транспортиран и е съхраняван, следвайки всички стандарти и изисквания.

Това ни позволява да следваме нашата философия – високо качество на най-добри цени. Нашата цел е да Ви предоставяме единствено стоки, които самите ние бихме ползвали в домовете си и дали на своите деца. Залагаме на здравина, стабилност, качество, издръжливост и дълготрайност.

Освен това, всеки един продукт в онлайн магазина ни лично тестваме и изпробваме, преди да го доставим на крайния клиент. Това потвърждава нашата отдаденост и желание да изградим трайни партньорски отношения и с Вас.

Какво ще откриете в нашия склад на едро?

Постарали сме се да Ви предложим голям асортимент от продукти с различно предназначение, функционалности и дизайн. Целта ни е да отговорим не само на потребностите, а и на предпочитанията на потребителите.

В голямата ни гама ще откриете както домашни потреби - съдове и прибори, така и стоки за здраве и красота, детски играчки, канцеларски материали, аксесоари за градината и много други. С тях, Вашите клиенти не само ще допълнят интериора си, но и ще могат да се насладят на ненадминато удобство, дори когато извършват ежедневните си задачи като готвене и простиране на пране.

В допълнение – ние държим да Ви предложим най-доброто и пълноценно пазаруване в нашия слад. Затова винаги се отнасяме професионално и сме готови да Ви консултираме по всяко време.

Нашите експерти са готови да Ви помогнат да изберете подходящи продукти за Вашия бизнес и да отговорят на всяко Ваше запитване. Ние ценим интереса и желанието Ви да работим заедно. Затова Ви гарантираме, че ще получите индивидуално и внимателно обслужване, което отговаря на Вашите очаквания.

Как да поръчате от нашия склад на едро?

Обърнете внимание, че цените, които ще откриете в нашия онлайн магазин са насочени към нашите клиенти на дребно. Ако искате да се възползвате от нашите невероятни предложения, моля свържете се с нас на имейл: info@galeya.bg.

Свържете се с нас на телефон: +359 894 475 888, ако се нуждаете от консултация или имате въпроси за начина на нашата работа. Готови сме да отговорим на всичките Ви въпроси и да развием бъдещо сътрудничество с Вас.