Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Сушилник за чинии Parmash, 2-ка никел

Сушилници за чинии
Сушилник за чинии Parmash, 2-ка никел
Day
Hour
Min
Sec
16.40лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 309760

Сушилникът за чинии Parmash 2-ка никел е идеалното решение за всекидневното ви съхранение на чинии и прибори. Изработен от висококачествен неръждаем никел, той предлага изключителна здравина и елегантен външен вид, който се вписва перфектно във всяка кухня. Той е оборудван с два нива, които осигуряват достатъчно пространство за разполагане на чинии, чаши и прибори след тяхното измиване.

Ергономичният дизайн на Parmash 2-ка никел осигурява удобство при употреба и лесно подреждане на чиниите, благодарение на разделенията, които предотвратяват изплъзването им. Възможността за свободно циркулиране на въздуха помага за бързото изсъхване на чиниите, предпазвайки ги от натрупване на влага и бактерии.

Той е компактен и удобен за поставяне върху кухненския плот или върху мивката, като същевременно предлага достатъчно пространство за голямо количество посуда. Неговата изчистена форма и модерен дизайн го правят не само функционален аксесоар, но и стилен елемент във вашата кухня. Parmash 2-ка никел е идеалният избор за тези, които ценят качеството и удобството в ежедневието си.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро