Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Четка за кола 100

Четки и метли
Четка за кола 100
Day
Hour
Min
Sec
3.90лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 300590

Четката за кола е създадена, за да улесни поддържането на чистотата на автомобила ви. С дължина от 100 см, тази четка е идеална за достигане до труднодостъпни места и осигурява пълно почистване на всички части на автомобила. Ергономичната ѝ дръжка предлага удобство и лесна употреба, като намалява усилието при миене и минимизира риска от умора.

Изработена от висококачествени материали, тя е здрава и устойчива на износване. Меките ѝ влакна са нежни към боята на автомобила, предпазвайки я от надраскване и повреждане. Тя е подходяща както за външно, така и за вътрешно почистване, което я прави универсален инструмент в арсенала на всеки автомобилен ентусиаст.

Лесното й съхранение и поддръжка допълнително увеличават нейната привлекателност. След употреба просто я изплакнете с вода и оставете да изсъхне. Тя е компактна и не заема много място, което я прави удобна за съхранение в багажника или гаража. С тази четка за кола ще можете да се наслаждавате на безупречна чистота и блясък на вашия автомобил по всяко време.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро