Facebook Pixel
Menu
Your Cart

ЧЕТКА С ЛОПАТКА ЗА МАСА BG

Четки и метли
ЧЕТКА С ЛОПАТКА ЗА МАСА BG
Day
Hour
Min
Sec
3.74лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 30987

Четката с лопатка за маса е незаменим помощник във всеки дом. Комплектът включва удобна четка и практична лопатка, които са проектирани специално за лесно почистване на маси и други повърхности. С тяхна помощ ще можете бързо и ефективно да премахнете трохи, прах и други малки замърсявания, които се натрупват след хранене или работа.

Четката е с ергономична дръжка, която осигурява удобен захват и лесно манипулиране. Влакната на четката са меки, но същевременно достатъчно здрави, за да съберат дори и най-фините частици. Лопатката е със специален ръб, който улеснява загребването на отпадъците без излишно разпиляване. 

Този комплект е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълъг живот и устойчивост на износване. Четката и лопатката се закрепват заедно за компактно съхранение, като по този начин винаги ще са подръка, когато имате нужда от тях.

С четката и лопатката за маса ще поддържате чистота и ред във вашия дом или офис с минимални усилия. Те са идеалният избор за всеки, който цени удобството и ефективността при почистване.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро