Facebook Pixel
Menu
Your Cart

ДЖЕЗВЕ №7 Ф12

Чайници и джезвета
ДЖЕЗВЕ №7 Ф12
Day
Hour
Min
Sec
6.70лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 303044
Джезве №7 с диаметър 12 см представлява отличен избор за всеки, който обича да се наслаждава на свежо приготвено кафе. Този модел е изработен от алуминий, което гарантира бързо и ефективно разпределение на топлината, улеснявайки равномерното приготвяне на напитките. Алуминиевото джезве е изключително леко и удобно за употреба, идеално за бързо приготвяне на вашето утринно кафе.

Ръкохватката на съда е проектирана с внимание към детайлите, предлагайки термоустойчива защита, която помага да се избегнат изгаряния по време на готвене. Допълнителното ѝ предимство е, че предоставя сигурен и стабилен захват, което прави джезвето лесно за манипулиране дори и когато е пълно.

Своята компактна форма, джезве №7лесно се побира във всяка кухня, без да заема много място, правейки го подходящо за малки домакинства или за хора, които предпочитат минималистичен кухненски инвентар. Елегантният му външен вид и функционалност го правят идеален както за домашна, така и за професионална употреба, като добавя класически шарм към процеса на приготвяне на кафе.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро