Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Сушилник за чинии на 3 нива с пластмасов кош за прибори-БЯЛ

Сушилници за чинии
Сушилник за чинии на 3 нива с пластмасов кош за прибори-БЯЛ
Day
Hour
Min
Sec
20.10лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 309771

Сушилникът за чинии на 3 нива с пластмасова кошница за прибори е идеалното решение за подредено съхранение на чинии и прибори във вашата кухня. С неговото функционално трислоенно дизайн, този сушилник предлага значителен капацитет за съхранение, като едновременно позволява сушенето на голям брой чинии и прибори без да заема много място на работния плот.

Изработен от здрава и лека пластмаса, той е лесен за почистване и поддържане. Пластмасовата кошница за прибори осигурява удобство и организация, като позволява удобно съхранение на различни видове прибори в едно място.

Той е устойчив на влага и осигурява ефективно сушене на чинии, чаши и прибори след измиване. Същевременно, компактният му дизайн го прави идеален за използване в малки или ограничени пространства, като запазва функционалността и удобството за ежедневното готвене и хранене.

Сушилникът за чинии на 3 нива с пластмасова кошница за прибори е практично и стилно решение за всеки домакин, който цени организацията и функционалността в кухнята си.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро