Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Сушилник за чинии на 3 нива с пластмасови страници - Бял с лилаво

Сушилници за чинии
Сушилник за чинии на 3 нива с пластмасови страници - Бял с лилаво
Day
Hour
Min
Sec
21.50лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 309786

Сушилникът за чинии на 3 нива с пластмасови страници е практично и функционално решение за вашата кухня. Изработен с внимание към детайлите, този модел предлага удобство и ефективност в процеса на сушене на чинии, прибори и други кухненски съдове.

Той е проектиран с три нива, които позволяват максимално използване на пространството и оптимално разпределение на чиниите. Всяко ниво е оборудвано с пластмасови страници, които предотвратяват плъзгането и осигуряват стабилност на поставените предмети.

Този модел не само че предлага достатъчно място за сушене на чинии и прибори, но също така е лесен за почистване и поддържане. Пластмасовите страници са устойчиви на влага и лесни за поддръжка, което ги прави идеални за ежедневна употреба.

Той е с компактни размери, което го прави подходящ за всяка кухня, независимо от размера й. Бялото със съседния лилав цвят му дава модерен и стилен външен вид, който ще се вписва перфектно във всяка кухненска обстановка.

Идеален за домакинства, които ценят практичността и естетиката, този сушилник за чинии на 3 нива с пластмасови страници е необходимият аксесоар за вашата кухня, осигуряващ удобство и организация в ежедневието Ви.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро