Facebook Pixel
Menu
Your Cart

СУШИЛНИК ЗА ЧИНИИ РАТАН

сушилник за чинии
СУШИЛНИК ЗА ЧИНИИ РАТАН
Day
Hour
Min
Sec
13.95лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 338103

Размер: 29*44,5*29см

Дори кухнята Ви да е оборудвана със съдомиялна машина, все пак от време на време ще Ви се налага да миете съдове на ръка. Сушилникът за чинии комбинира удобство и функционалност, от които се нуждаете. Той ще Ви предложи не само място за сушене, но и за организиране и съхранение на чинии, чаши и прибори.  

А Вие нуждаете ли се от нова поставка за сушене? В магазин за домашни потреби Галея ще Ви предложим голямо разнообразие от евтини стоки за дома.

Защо се нуждаете от сушилници за чинии?

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от сушилници в различни форми, размери, дизайн и материали. Те са незаменим помощник за всяко домакинство, защото позволяват съдовете да изсъхнат естествено.

Това става чрез поставянето им в отделения, които са разположени на различна височина. Въздухът в стаята циркулира около тях, и по този начин ускорява процеса. По този начин, Вие ще си спестите забърсването им на ръка или подреждането им на плота и заемане на цялото му пространство.

Някои модели имат допълнителна „тавичка” за оттичане на водата, която се поставя под сушилника. Това Ви спестява време за почистване. Допълнително удобство е, когато има скосен ръб, така че водата да се оттича автоматично в мивката.

Как да откриете най-добрия сушилник за чинии?

Често потребителите търсят „перфектния” или „най-подходящия” сушилник. Важно е да знаете, че един и същи модел може да пасва отлично на една кухня, но да е напълно неподходящ за друга. Преди да тръгнете по магазините, съветваме Ви да обърнете внимание на:

  • Размера – трябва да вземете предвид не само особеностите на кухнята, а и на плота. Помислите - сушилникът ще заеме ли много място на плота, ще имате ли достатъчно пространство за работа и приготвяне на храна, след като го поставите.
  • Вместимост – тя е пряко свързана с размера. Но, за да я изберете правилно, трябва да сте наясно от нуждите на Вашите домакинство. Например, ако живеете сам и рядко готвите,насочете се към по-малък модел.
  • Отводняване – не забравяйте , че неговото основно предназначение е да Ви предложи място, на което да изсъхнат съдовете. Затова трябва да обърнете внимание къде се събира стеклата се вода и има ли места, където се затруднява оттичането й.
  • Издръжливост – в зависимост от това колко често готвите и се храните у дома, има голяма възможност да го използвате ежедневно по няколко пъти. Съветваме Ви да се насочите към материали, които не се повреждат от вода и покритията им са устойчиви на надраскване.
  • Височина – тук е важно да се фокусирате върху разпределението на сушилника за чинии. Например – може ли да побере големите тави и тенджери, височината му подходяща ли е за чаши за вино, кафе и други съдове с неправилни форми.
  • Дизайн – визията е не по-малко важна от останалите елементи. Тя трябва да допълва интериора на кухнята, да не изпъква прекалено много, но и да се забелязва.
  • Почистване – поддържането е важно, ако искате Вашите поставки за сушене да издържат дълго време.  Ако решетките са достъпни от повече страни и лесни за почистване, значи сте направили добър избор.

Защо да изберете сушилник за чинии от Галея?

Ние, от онлайн магазин Галея, държим да Ви предложим най-добрата комбинация между качество и цена на нашите аксесоари за кухня. Затова избрахме да работим с най-добрите производители в бранша, които не пренебрегват и малките детайли. Вече гарантираме, че нашите продукти са изработени от най-здравите и издръжливи материали.

Освен това, всеки един продукт е лично подбран и тестван от нашите консултанти. Така можем да Ви гарантираме, че с нас винаги получавате най-доброто.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро