Facebook Pixel
Menu
Your Cart

ЛЪЖИЦА ЗА МЕД 2 БРОЯ К-КТ ДЪРВЕНИ 15,5см.

Дървни прибори и дъски за рязане
ЛЪЖИЦА ЗА МЕД 2 БРОЯ К-КТ ДЪРВЕНИ 15,5см.
Day
Hour
Min
Sec
1.25лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 39675

Лъжицата за мед, с размери 15,5 см, е идеална добавка към всяка кухня, особено за любители на натуралните продукти и здравословното хранене. Изработени от висококачествено дърво, тези лъжици не само че са издръжливи и функционални, но също така запазват непроменена вкусовата чистота на меда, благодарение на своите натурални свойства.

Размерът от 15,5 см е удобен за манипулиране и дозиране на меда, без да го разливате. Те са подходящи за употреба както в домашни условия, така и в професионалните кухни, като идеални съпътстващи аксесоари за чаша чай или за сладкиши.

Дървените лъжици за мед са лесни за почистване и поддръжка. Препоръчително е да се мият ръчно с топла вода и мек почистващ препарат, като след това да се изсушават добре. Това помага да се запази тяхната естетика и функционалност в дългосрочен план.

В комплекта от два броя лъжици за мед получавате не само удобен и практичен инструмент за дозиране на мед, но и красив и естетичен аксесоар, който може да допълни всяка кухня. Тяхната натурална и изчистена визия ги прави подходящи за подарък за всеки, който цени здравословния начин на живот и естествените материали в ежедневието си.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро