Facebook Pixel
Menu
Your Cart

КОШ СМЕТ СМАРТ 2 БЕЖ.

Кошове за отпадъци
КОШ СМЕТ СМАРТ 2 БЕЖ.
Day
Hour
Min
Sec
6.35лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 310215
Кошът за отпадъци Smart 2 в бежов цвят е идеалното решение за всеки модерен дом или офис. Със своя елегантен и неутрален дизайн, този кош се вписва перфектно във всяко интериорно пространство, добавяйки стил и практичност. Компактните му размери го правят подходящ за кухни, бани и работни помещения.

Изработен от висококачествени материали, Smart 2 гарантира дълготрайна и надеждна употреба. Капакът му е снабден с интелигентен механизъм за автоматично отваряне и затваряне, който осигурява максимално удобство и хигиена. Сензорната технология позволява безконтактно управление, което значително улеснява ежедневната му употреба.

Кошът разполага с вътрешен контейнер, който лесно се изважда и почиства. Това улеснява изхвърлянето на отпадъците и поддръжката на чистота, правейки продукта изключително удобен за ежедневна употреба.

С коша за отпадъци Smart 2 в бежово получавате перфектната комбинация от функционалност и естетика. Той е не само полезен аксесоар, но и стилно допълнение към Вашия дом или офис, което ще улесни ежедневието Ви.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро