Facebook Pixel
Menu
Your Cart

КОШ СМЕТ СМАРТ №1 ЧЕРВЕН

Кошове за отпадъци
КОШ СМЕТ СМАРТ №1 ЧЕРВЕН
Day
Hour
Min
Sec
3.40лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 310212
Кошът за отпадъци Smart 1 в червено е стилно и функционално допълнение към всеки дом или офис. Със своя модерен дизайн и ярък цвят, този кош привлича вниманието и добавя акцент към интериора. Компактният му размер го прави идеален за различни помещения като кухни, бани и офиси.

Изработен от висококачествени материали, кошът Smart 1 осигурява дълготрайна употреба и лесна поддръжка. Капакът му е оборудван с интелигентен механизъм за автоматично отваряне и затваряне, което осигурява максимално удобство. Сензорната технология позволява безконтактно използване, което значително повишава хигиената.

Вътрешният контейнер на коша е лесен за изваждане и почистване, което улеснява изхвърлянето на отпадъците и поддръжката на чистота. Тази функция прави Smart 1 изключително практичен и удобен за ежедневно ползване.

Кошът за отпадъци Smart 1 в червено е перфектният избор за тези, които търсят съчетание от функционалност и стил. Той е не само полезен, но и красив аксесоар, който ще подобри визията на Вашето пространство.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро