Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Гевгир с дръжка двоен, цедка с купа

Гевгири, сита и фунии
Гевгир с дръжка двоен, цедка с купа
Day
Hour
Min
Sec
3.25лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 310851

Гевгирът с дръжка двоен, цедка с купа, е изработен от висококачествена пластмаса и представлява практичен и многофункционален кухненски аксесоар. Неговата двойна конструкция включва цедка и купа, което го прави идеален за прецеждане и измиване на различни хранителни продукти като плодове, зеленчуци, паста и други. 

Цедката е проектирана с множество малки отвори, които осигуряват бързо и ефективно отцеждане на водата. Купата, която също е част от комплекта, позволява задържане на течностите, което предотвратява разливането и поддържа вашата кухня чиста и подредена. Дръжката е ергономична и удобна за хващане, което улеснява манипулирането с гевгира и осигурява допълнителна стабилност по време на работа.

Съчетанието от здравина и естетика в този продукт го прави не само функционален, но и приятен за използване. Ярките цветове добавят свежест и стил в кухненския интериор, а висококачествената пластмаса гарантира дълготрайност и устойчивост на износване. Независимо дали сте професионален готвач или просто обичате да готвите вкъщи, гевгирът с дръжка двоен, цедка с купа, ще бъде ваш незаменим помощник в кухнята.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро