Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Детска бутилка за вода със сламка

Други кухненски принадлежности
Детска бутилка за вода със сламка
Day
Hour
Min
Sec
2.40лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 33513
Детската бутилка за вода със сламка е перфектният избор за малчуганите, които обичат да пият вода по всяко време. С вместимост от 350 мл, тя е достатъчно голяма, за да задоволи нуждите от хидратация на Вашето дете, но също така и достатъчно лека и удобна за носене.

Бутилката е снабдена със сламка, което прави пиенето лесно и забавно за децата. Капачката се затваря плътно, за да предотврати разливане и да запази напитките свежи и чисти. Изработена от безопасни и издръжливи материали, тази бутилка е идеална за ежедневна употреба.

Този продукт е подходящ за използване в училище, на разходка или по време на спортни занимания. Дизайнът е съобразен с нуждите на децата и включва ярки цветове и интересни мотиви, които ще привлекат вниманието на Вашето дете и ще го мотивират да пие повече вода.

С детската бутилка за вода със сламка Вие гарантирате здравословен и удобен начин за хидратация на Вашето дете през целия ден. Тя е лесна за почистване и поддръжка, което я прави практичен избор за всеки родител.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро