Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Четка за килими MY DEN 131

Четки и метли
Четка за килими MY DEN 131
Day
Hour
Min
Sec
2.78лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 335104

Четката за килими "My Den 131" е идеалният инструмент за поддържане на чистотата и свежестта на вашия дом. Със своите качествени материали и ергономичен дизайн, тя предлага ефективно и удобно почистване на различни видове килими и мокети. Тя е снабдена с твърди и издръжливи влакна, които лесно премахват замърсяванията и петната, без да повреждат тъканите.

Високата ефективност се дължи на специалната ѝ конструкция, която позволява дълбоко проникване в килимите. Това я прави подходяща за премахване на прах, косми от домашни любимци и други замърсявания, които обикновените четки и прахосмукачки често пропускат. Леката ѝ и удобна дръжка осигурява комфорт при продължителна употреба, без да натоварва ръцете.

Тази четка е не само функционална, но и стилна, с елегантен дизайн, който пасва на всяко домакинство. Тя е лесна за почистване и поддръжка, което гарантира дългогодишна употреба. Четката "My Den 131" е задължителен аксесоар за всеки дом, който цени чистотата и комфорта. С нея почистването става бързо и ефективно, а вашите килими ще изглеждат като нови.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро