Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Bluetooth Тонколона KTS-1037 2x5W,

ДЖАДЖИ
2-3 Days
Bluetooth Тонколона KTS-1037 2x5W,
Day
Hour
Min
Sec
20.85лв.
  • Наличност: 2-3 Days
  • SKU: 104062

ОПИСАНИЕ:
Обхватът достига до 10 м безжична връзка. Колонката също може да се свързва с помощта на 3.5 мм жак,USB кабел, Flash памет, има слот за TF micro SD карта. Мощността на звука на този малък високоговорител е достатъчно за едно нормално озвучаване. Захранва се от вградена литиева батерия, която издържа до 10 часа в активен режим. Зарежда се през USB кабел директно от компютър или други устройства. Има само три вградени бутона play/pause и превключване на следваща или предишна песен. Мини високоговорителя е много лесен за използване и би бил подходящ и практичен подарък за вас, приятелите или роднините ви.

ОСОБЕНОСТИ:
Преносима Bluetooth тонколoна подходяща за караоке с цветомузика идеална за празненства. Тонколоната е изключително подходяща за места където няма електричество, тъй като е с вградена акумулаторна батерия. Препоръчително е да се зареди и след което да се използва на батерия.

ДИЗАЙН:
Тази тонколона предлага свеж младежки дизайн, сравнително малка и лека е. Можете да я пренасяте навсякъде с Вас, благодарение на дръжката от горната страна. Корпусът е изработен от дърво. Можете да избирате между класическите цветове синьо, черно и червено. Има два големи говорителя, които предлагат качествен звук. Производителите са добавили дори и Loudspeaker функция. Има входове за AUX кабел и микрофон, благодарение на които можете да пускате музика и от по стари устройства, както и да правите домашно караоке. Източникът на захранване може да бъде обикновен контакт от електрическата мрежа чрез micro USB зарядно като за смартфон или вградената батерия. Музиката си може да пренасяте навсякъде с Вас практично, тъй като устройството работи с флашка и TF карта памет.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
⦁ Ергономичен дизайн;
⦁ 2бр. говорители по 3 inch;
⦁ Светлинни ефекти;
⦁ Радио честоти: 87.5-108 Mhz;
⦁ Bluetooth функция;
⦁ Слот за TF карта: до 32GB;
⦁ USB слот: до 32GB;
⦁ Вход за микрофон;
⦁ Дръжка за пренасяне;
⦁ Вградена литиево-йонна батерия: 800mAh;
⦁ Време за работа: около 3 часа при 75% увеличение на звука;
⦁ Време за зареждане: около 2 часа;
⦁ Размери: 25х12х10.2 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:
⦁ 1 x тонколона KTS-1037;
⦁ 1 x USB кабел за зареждане;
⦁ 1 х транспортна кутия

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро