Facebook Pixel
Menu
Your Cart

ЦЕДКА С МЕТАЛ №1

Гевгири,сита и фунии
ЦЕДКА С МЕТАЛ №1
Day
Hour
Min
Sec
0.90лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 300016

Цедката с метал №1 е идеален помощник за всяка кухня, осигурявайки висока функционалност и удобство при ежедневното готвене. С диаметър от 6.5 см, тя е подходяща за прецеждане на малки количества течности и сухи съставки, като подправки, чай или кафе.

Изработена от висококачествен метал, цедката гарантира издръжливост и дълготрайност. Пластмасовият корпус придава допълнителна здравина и стабилност, като същевременно предлага лекота и лесна употреба. Дългата дръжка осигурява удобен захват, предотвратявайки изгаряния и улеснявайки манипулацията.

Фината мрежа на цедката ефективно задържа нежеланите частици, като осигурява чиста и гладка течност. Малкият размер на този кухненски инструмент го прави лесен за съхранение и идеален за малки пространства. Цедката може да се почиства както на ръка, така и в съдомиялна машина, което значително улеснява поддръжката й.

Със своя компактен дизайн и висока функционалност, цедката с метал №1 е незаменима в арсенала на всеки кулинар, предоставяйки удобство и ефективност при приготвянето на различни ястия и напитки.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро