Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Тиган грил 26х26х3,5см

Тигани и касроли
Тиган грил 26х26х3,5см
Day
Hour
Min
Sec
28.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 30871
Тиганът грил 26х26х3,5см е създаден за любителите на здравословното и вкусно готвене. Този тиган ви позволява да приготвяте разнообразни ястия с характерния вкус и вид на грил, но в удобството на вашата кухня. Изработен от висококачествени материали, тиганът осигурява равномерно разпределение на топлината, което гарантира перфектно приготвяне на храната всеки път.

Незалепващото покритие на тигана предотвратява залепването на храната и улеснява почистването му. Ребрата на дъното създават автентични грил марки, придавайки професионален вид на вашите ястия. С дълбочина от 3,5 см, тиганът е идеален за приготвяне на меса, зеленчуци и други продукти, като запазва техния сок и аромат.

Дръжката на тигана е изработена от дърво и е проектирана за максимален комфорт и сигурност по време на готвене. Тя е сгъваема, което улеснява съхранението на тигана и го прави удобен за използване в по-малки кухни.

Тиганът грил 26х26х3,5см е подходящ за всички видове котлони, включително индукционни, което го прави универсален избор за всяка кухня. Този тиган е идеалният инструмент за всеки, който иска да приготвя здравословни и вкусни ястия с лекота и стил.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро