Facebook Pixel
Menu
Your Cart

СУШИЛНИК ЗА ПРИБОРИ, ОВАЛЕН

Сапунерки, поставки и сушилници
2-3 Days
СУШИЛНИК ЗА ПРИБОРИ, ОВАЛЕН
Day
Hour
Min
Sec
1.95лв.
  • Наличност: 2-3 Days
  • SKU: 300653

Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад

Сушилникът за прибори е полезно допълнение към всяка кухня. Няма значение дали измивате повече на ръка или използвате съдомиялна. Поставката за сушене позволява да организирате приборите и да ги съхранявате в нея.

Ако търсите най-добрия стил и качество, ние ,от магазин за домашни потреби Галея, с радост ще Ви го предложим. В нашия онлайн магазин ще откриете както различни стелажи за сушене, така и практични аксесоари за Вашия дом.

Нуждаете ли се от сушилник за прибори, ако имате съдомиялна?

Най-голямото предимство на съдомиялните машини е, че не е необходимо да влагате време и усилия в измиване на съдовете. Това означава, че можете да си спестите купищата мръсни чинии, които се чудите как да съберете на сушилника, за да изсъхнат.

Но това не означава, че трябва да изхвърлите своя сушилник за прибори! Той все още може да бъде ценна вещ във Вашата кухня. С негова помощ, можете да организирате приборите си.

Освен това, не забравяйте, че невинаги е подходящо да пускате съдомиялна за няколко чинии. Наличието на поставка за сушене ще Ви помогне бързо и лесно да ги измиете, без да се притеснявате къде  ще ги оставите да изсъхнат.

Друго негово удобство е, че може да го използвате, когато имате много мръсни съдове. Вместо да ги оставяте в мивката, добра идея е да подредите на него вече измитите. Друг вариант е, докато чакате съдомиялната да приключи, да го използвате за подреждане на мръсните, но вече изплакнати съдове.

Какви видове сушилник за прибори има?

На пазара ще откриете както сушилници, така и поставки и органайзери. Те се различават по:

  • Материала си на изработка – най-популярни са моделите от пластмаса, инокс и дърво. При избора не трябва да се подвеждате по красивата визия или цената. Не забравяйте, че те ежедневно ще бъдат използвани за сушене на прибори. Това означава, че върху тях ще попада вода. Затова най-подходящите материали са тези, които няма да се повлияят от постоянната влага като пластмаса и инокс. Дървените са подходящи в случайте, в които ще ги използвате единствено за организиране и съхранение.
  • Начин на монтаж – свободностоящи (стационарни) и за монтиране на стена. В първия случай винаги можете да преместите сушилника според моментните си нужди и предпочитания. Във втория, той се закрепя на гърба на плота или на друго място посредством винтове.
  • Размер – можете да откриете както малки и компактни, така и по-големи модели. От размера зависи и колко броя прибори ще съберете в него.

Как да изберете правилния сушилник за прибори?

Както вече Ви споделихме, в нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от поставки за сушене и различни аксесоари. Преди да изберете своя нов сушилник, ние Ви съветваме да обърнете внимание на:

  • От какво точно се нуждаете – на първо място трябва да сте добре запознати с  пространството си и как протича ежедневието на Вашето семейство. Има голяма разлика дали живеете сам, имате няколко деца или голямо домакинство. Колкото по-често миете съдове, толкова по-голяма е нуждата от място за сушене и организирането им.
  • Размера на кухнята – ако разполагате с достатъчно място, от Вас зависи дали ще предпочете сушилника за прибори да е монтиран на стената или да е свободностоящ. Но, ако пространството Ви е ограничено трябва да се насочите към компактни модели, които да отговарят на нужната функционалност.
  • Бюджета – пластмасата е най-лекият, устойчив и достъпен материал за сушилник за прибори. Въпреки това металните  поставки също съчетават стилната визия с издръжливостта, от която се нуждаете.

Не пропускайте да поръчате своя сушилник за съдове още СЕГА през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0894 475 888.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро