Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Сушилник за чинии на 3 нива с пластмасови страници - Бял

Сушилници за чинии
Сушилник за чинии на 3 нива с пластмасови страници - Бял
Day
Hour
Min
Sec
21.50лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 309785

Сушилникът за чинии на 3 нива е идеалното решение за подредено и ефективно съхранение на чинии, чаши и прибори след измиване. Изработен от здрави материали, този модел разполага с пластмасови страници, които не само осигуряват стабилност, но и предотвратяват приплъзване на вещите.

Всеки отделен етаж е проектиран с умерени разстояния между пръчките, което позволява на въздуха да циркулира ефективно около чиниите, осигурявайки бързо изсъхване и предотвратявайки образуването на водни петна. Това помага да се запази чистотата и безопасността на посудата.

Конструкцията му е компактна и удобна за употреба върху кухненския плот или на мивката. Лесно сглобяем и разглобяем, той предлага гъвкавост при употреба и удобство при съхранение. Бялата цветова гама придава модерен вид, който се вписва идеално във всяка кухня.

Той се препоръчва за домакинства, които ценят практичността и функционалността във всяко ежедневие. Изберете този продукт, за да подредите ефективно вашата кухня и да запазите вашата посуда в перфектно състояние с минимални усилия.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро