Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Стъклен буркан с бял/сив капак 1л.

Бурканчета
Стъклен буркан с бял/сив капак 1л.
Day
Hour
Min
Sec
5.60лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 37225
Стъкленият буркан с бял/сив капак с вместимост 1 литър е идеално решение за съхранение на разнообразни продукти в домакинството. Той е изработен от висококачествено стъкло, което гарантира дълготрайност и безопасност за Вашите храни. Благодарение на плътно затварящия се капак, храната Ви ще остане свежа за по-дълго време.

Този буркан е подходящ за съхранение на сухи продукти като ориз, боб, леща, захар, брашно и други. Неговият елегантен дизайн с неутрален цвят на капака го прави подходящ за всяка кухня, добавяйки стил и функционалност.

Освен за сухи храни, бурканът може да се използва и за течности като компоти, сосове или маринати. Лесен за почистване, той може да бъде използван многократно, което го прави практичен и екологичен избор за Вашия дом.
Със своята компактна форма и универсална вместимост, стъкленият буркан с бял/сив капак е необходим аксесоар във всяка кухня. Той осигурява удобно и ефективно съхранение на различни продукти, като същевременно поддържа организираност и ред в шкафовете Ви.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро