Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Силиконова подложка за мивка

Сушилници за чинии
Сушилници за чинии
Сушилници за чинии
Сушилници за чинии
Силиконова подложка за мивка
Day
Hour
Min
Sec
3.75лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 337450

Силиконовата подложка за мивка е идеалното допълнение към всяка кухня или баня. Тя е създадена от висококачествен силикон, който осигурява изключителна здравина и устойчивост на влага. Подложката предпазва повърхността на мивката от надрасквания и удари, като същевременно предпазва и чинията или приборите при съдомиялно миене.

С уникалния си дизайн подложката предлага ефективна защита срещу топлина до определена степен, като предотвратява повреди от високи температури. Нейната гъвкавост и адаптивност я правят лесна за подреждане във всяка мивка, като същевременно осигурява стабилна основа за поставяне на чинии и съдове.

Подложката е лесна за почистване и поддържане благодарение на силиконовата си структура, която не задържа миризми или бактерии. Тя е съвместима с различни видове мивки и съвременни кухненски интериори, предлагайки функционалност и стил на едно място.

Независимо дали става въпрос за защита на повърхността на мивката или удобство при съдомиялно миене, силиконовата подложка от Galeya е практично и елегантно решение за всеки дом.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро