Facebook Pixel
Menu
Your Cart

КВАДРАТНА КУПА ПВЦ 16/16 СМ.

Купи ПВЦ
КВАДРАТНА КУПА ПВЦ 16/16 СМ.
Day
Hour
Min
Sec
0.85лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 38115

Квадратната купа с размери 16х16 см е стилно и функционално решение за вашия дом или офис. Тази купа е изработена от висококачествено ПВЦ, което я прави здрава и издръжлива. Изчистеният и модерен дизайн на купата я прави подходяща както за съхранение, така и за сервиране на храна.

Нейната квадратна форма я прави удобна за различни цели - от сервиране на салати и плодове до организиране на малки предмети във вашето пространство.Купата се отличава със съвременен външен вид и гладка повърхност, която е лесна за почистване и поддържане. Благодарение на материала си, тя е устойчива на удари и не се надрасква лесно, което я прави подходяща за ежедневна употреба.

С размерите си, купата е идеална за съхранение в кухнята или на работното място, като добавя елегантно докосване към вашия интериор. Независимо дали я използвате за сервиране или за съхранение, квадратната купа от ПВЦ е практичен и стилен избор за вашето ежедневие. Предлага се в различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро